Obavijesti

Promo sadržaj

Prava osoba za nas: Vidovnjakinja Sandra!

Prava osoba za nas: Vidovnjakinja Sandra!

Vidovnjakinja Sandra već niz godina posvećeno pruža ruku pomoći i spasa svima koji se nalaze u naizgled bezizlaznim situacijama

Vidovnjačkim Darom i istančanom intuicijom te čitanjem karata i graha Sandra razumijeva samu srž naših problema, pokreće i najteže slučajeve te nas izvodi na pravi životni put! Sandrino razumijevanje onih finih niti koje čine život i njeno veliko srce čine je našom najboljom savjetnicom, pa i ne čudi što je Sandra dosad pomogla tisućama ljudi, bilo da se radilo o poslovnim, obiteljskim, ljubavnim, zdravstvenim ili financijskim problemima! Da Sandra do posljednjih detalja može opisati gdje se nalazimo i što nam se događa potvrdili su nam njeni nebrojeni klijenti koji uvijek s radošću govore o svojoj 'najboljoj vidovnjakinji'! Stari i mladi, muškarci i žene, iz Europe i svijeta - svi su odlučni da sa Sandrom moramo razgovarati! Upozoravaju da, kada se radi o našim životima, ne smijemo riskirati.

Zahvaljujući Sandri danas sam savršeno zdrava!

- Bilo je dovoljno da se čujemo samo jednom, pa da moj život oslobodi bolesti, svađa na poslu i nesloge u obitelji. Toliku moć ima vidovnjakinja Sandra, a sigurna sam da mnogima može pomoći! Zato sam i pristala javno progovoriti o svojim problemima – počinje svoju ispovijest Gracijela iz Zagreba.

- Bila sam toliko bolesna da nisam uopće mogla ustati iz kreveta pune dvije godine. Sve me boljelo, glava, noge i kosti te sam osjećala stezanje u prsima. Tako nemoćna, bila sam težak teret oko vrata mužu i djeci – prisjeća se teških dana gđa Gracijela koja je u najtežim trenucima znala poželjeti da je nema.

- Jednoga dana donio mi je kući časopis u kojem me privukao članak o vidovnjakinji Sandri. Vidjela sam svjedočanstvo jedne njene klijentice i pomislila kako su naše priče zapravo slične – tvrdi Gracijela koja u tom trenutku osjetila potrebu da nazove Sandru.

- Osjetila sam neko strujanje po cijelom tijelu čim sam joj čula glas, a Sandra je odmah sve znala o meni, i da sam u krevetu, i da mi je muž pred otkazom… Čak me opisala i kako izgledam! Kako je razgovor tekao, bilo mi je sve bolje – priča Gracijela kojoj je Sandra pojasnila da joj se sve loše u životu događa pod utjecajem negativnih sila.

- Nakon što mi je Sandra skinula uroke i zaštitila čitavu moju kuću i obitelj, iz dana u dan bilo mi je sve bolje i ubrzo sam stala na noge! Muž je počeo raditi, a moja su djeca danas smirena i sloga vlada u kući! Da nije bilo Sandre, moj bi život bio potpuno uništen. Sandra mi je spasila život i nikada joj neću na tome moći dovoljno zahvaliti – ističe Gracijela koja je Sandru dosad preporučila brojnim prijateljicama.

Sandra je spasila moju obitelj od sigurne propasti!

Gđa Marica i njen suprug Michael oduvijek su živjeli su sretno. Zajedno s njihova četiri sina vodili su obiteljski restoran u austrijskom gradu Salzburgu.

- Došla je još jedna sezona i suprug je shvatio da će nam trebati pomoćni radnici. Odlučio je zaposliti svog brata, Antona, i njegovu suprugu, Milenu – priča nam Marica koja je uskoro shvatila da je nešto krenulo po zlu.

- Michael se žalio da mu trne glava, a bol nije prestajala ni nakon što se nekoliko dana odmorio od napornog rada. Bila sam s njim na raznim pregledima, ali liječnici su tvrdili da je sve u redu. Već sam i ja pomislila da Michael možda pretjeruje te da se samo treba još malo odmoriti kada je i mene počelo nešto grozno stezati u prsima. Imala sam osjećaj da će mi srce iskočiti kako je samo znalo lupati – prisjeća se gđa Marija i dodaje – Sve bi još bilo podnošljivo da nam posao nije znatno pao. Gostiju nije bilo ni za lijek, pa smo morali isplatiti Antona i Milenu, i to posuđenim novcem. Vidjelo se da Milena nije zadovoljna jer je očekivala da će dobiti i više novaca. No, oni su otišli, a ja sam počela sve više padati. Dobila sam nepodnošljiv kožni osip, a svako malo padala sam u nesvijest.

Žalosnoj Marici najmlađi je sin usmjerio pozornost na hrpice brašna, posute vodom i s češnjakom na vrhu, a koje je Milena, prije svog odlaska, smjestila u svaki kut dnevnog boravka njihove obiteljske kuće.

- Sve mi je ovo bilo jako neobično, pa sam kupila sam 24 sata - Cafe 24 gdje sam uočila priču o vidovnjakinji Sandri. Sinu se Sandra strašno dopala, a suprug je ustvrdio da ona nekako „zrači“ sa stranica časopisa, pa smo odlučili da se upravo Sandri trebamo javiti! Bio je to odličan potez – tvrdi gđa Marica.

- Sandra mi je rekla da smo počeli naglo propadati i znala je da smo pronašli one hrpice brašna. Rekla nam je da su nam one donijele blokadu, kako bismo bili nemoćni, poput osoba vezanih ruku – objašnjava gđa Marica koja je uskoro s Michaelom posjetila Sandru u Zagrebu.

- Poslušali smo Sandrina upustva, uklonili brašno i postavili zaštite koje je Sandra napravila samo za nas. Kada se sve preko noći okrenulo na bolje i kada su naši zdravstveni problemi naglo nestali, a posao ponovno krenuo, shvatili smo da nam bez Sandrine pomoći nikada ne bi bilo bolje. Zahvalna sam Sandri i svakome je toplo preporučam! Njena nevjerojatna pozitivna energija i njeno veliko srce ponovno su vratili sreću u naš život!

I vi možete kontaktirati Sandru na ove brojeve:
060/485 486, 2,33 kn
fix; 3,58kn mob
+385958614739 od
ponedjeljka do petka od 9 h do 20 h
i subota od 9h do 14 h

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura