Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pred sinovima ubio par: "Bilo je zabavno slušati kako vrište"

Prijatelju Logsdonu kasnije je prepričavao kako se zabavljao i savjetovao mu da ukloni utrobu ako planira nekog ubiti jer će inače tijelo isplutati ako ga baci u vodu.

Foto: Facebook/Sud
12 komentara

Silas Duane Boston (75) završio je u pritvoru zbog ubojstva dvoje ljudi 1978. jer se hvalio kako mu je to bilo zabavno. Bivši Bostonov prijatelj Bryan Logsdon (50), FBI-ju je ispričao kako su mu bili smiješni smrtni krici Pete Frampton i Christophera Farmera koje je ubio na svom brodu. Protiv njega su svjedočili i sinovi Vince (52) i Russell (50), a sva trojica svjedoka kažu da su se previše bojala Silasa da bi ranije išta rekli policiji.

Foto: Promo Suđenje Bostonu počinje u siječnju

Boston je prije 38 godina kupio brod i ilegalno vozio turiste na Karibima. S njime su bili i sinovi koji kažu da je Silas bio nasilan prema njima, pogotovo kad bi pio. Tada 25-godišnji Peta i Christopher bili su na proputovanju svijetom. Silas ih je primio na svoj brod, a onda mučki ubio jer su mu se smijali kad je pao u vodu dok je mlatio sinove. 

Nad njima se iživljavao, tukao ih palicom, izbo ih nožem, prijetio harpunom da bi im na kraju stavio vrećice na glave i bacio ih u more i to sve pred očima svoja dva mala sina kojima je kasnije zaprijetio da će i njih ubiti ako ikome išta kažu. 

Foto: Promo Ubijeni Farmer s Bostonovim sinovima

Prijatelju Logsdonu kasnije je prepričavao kako se zabavljao i savjetovao mu da ukloni utrobu truplu ako planira nekog ubiti jer će inače tijelo isplutati ako ga baci u vodu. U more je prvo bacio muškarca, a njegova partnerica je morala slušati kako umire, potom je bacio i nju u more, a njezini vriskovi bili su mu smiješni. Sinovi su ispričali kako je gledao na sat i pričekao četiri minute te izjavio 'sad su mrtvi'.

Tijela žrtava su isplutala tjedan dana kasnije i bila su u neprepoznatljivom stanju jer su tjedan dana provela u vodi i nagrizle su ih ribe. 

Foto: Promo Logsdon je znao sve o ubojstvima, ali nije ništa rekao policiji iz straha

Suđenje 75-godišnjaku počet će u siječnju, a FBI sumnja i da je ubio svoju suprugu, tada 23-godišnju Mary Lou. Navodno je istom prijatelju Logsdonu ispričao kako ju je odvezao na selo, izbacio iz auta i pucao joj u glavu, prenosi Daily Mail.

Možda vas zanima i ovo:
Message