Obavijesti

News

Komentari 8

Predao se policiji: Počinio tri razbojništva u svega tri dana

Zagreb: 17. siječnja maskiran i pod prijetnjom pištoljem opljačkao je trgovinu, dan poslije sportsku kladionicu, a onda još jednu trgovinu u koju je zaključao djelatnicu

VIDEO

Zagrebačka policija provela je kriminalističko istraživanje nad J.Č. (45) zbog počinjenja tri razbojništva i jednog protupravnog oduzimanja slobode. Osumnjičeni je 17. siječnja, oko 20,55 sati, maskiran kapom s prorezima za oči i naoružan pištoljem počinio razbojništvo nad zaposlenicom trgovine i otuđio oko 8.000 kuna. Slijedeći dan je oko 21,45 sati, također maskiran i naoružan počinio razbojništvo nad zaposlenicom sportske kladionice u Trakoščanskoj i otuđio oko 3.650 kuna.

Treće razbojništvo počinio je u subotu, 19. siječnja oko 19,55 sati na Prisavlju, kada je, naoružan pištoljem te maskiran šalom preko lica, ušao u trgovinu i prisilio zaposlenicu da zaključa trgovinu i preda mu iz blagajne oko 1000 kuna. Potom ju je odveo i zaključao u toaletu trgovine, te se vratio u trgovinu i u PVC vreće trpao cigarete, cedevite, žvake, čokolade i suhomesnate proizvode. materijalna štetea bila je oko 13.000 kuna. 

Dok je osumnjičeni bio u trgovini došli su policajci. On se prvo nije htio predati, no nakon pregovora s policajcima i nakon što je uvidio da nema gdje, otvorio je vrata i mirno se predao. Policija sumnja da je kod prvog i trećeg razbojništva imao pomagača na vezi izvan trgovine koji mu je javio da je stigla policija. Tijekom očevida nađen je pištolj, Crvena zastava, koji je osumnjičeni koristio. 

Osumnjičenog su predali pritvorskom nadzorniku, a protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.