News

Komentari 61

Muškarac s Paga dopisivao se s lažnom 12-godišnjakinjom, uhvatili ga lovci na pedofile

Muškarac s Paga dopisivao se s lažnom 12-godišnjakinjom, uhvatili ga lovci na pedofile

Problem pedofilije i zlostavljanja na društvenim mrežama i internetu općenito je zajednički problem kojeg zajedno moramo i rješavati, poručili su iz policije i zahvalili organizaciji Stop pedofiliji

Muškarac (33) s Paga slao je djevojčici (12) obnažene fotografije - fotografiju svog spolnog organa, sebe u boksericama, ispitivao ju je li sama i smije li ju "pitati nešto intimno", javlja Informativni centar Virovitica (ICV). 

Djevojčicu je muškarac ispitivao brojne osobne i intimne stvari i bio je uporan.

Srećom, bila je riječ o "lažnoj" djevojčici, odnosno, iza profila djevojčice stajala je organizacija Stop pedofiliji. Muškarac je uhićen, a organizacija je preko društvenih mreža zahvalila PU zadarskoj i PU virovitičko-podravskoj na podršci. 

- Pozdravljamo rad Organizacije Stop pedofiliji koja predano radi na otkrivanju predatora i s kojima smo ostvarili jako dobru suradnju. Problem pedofilije i zlostavljanja na društvenim mrežama i internetu općenito je zajednički problem kojeg zajedno moramo i rješavati. Pozivamo još jednom roditelje da obrate pozornost na to s kim se dopisuju njihova djeca i što ti ‘prijatelji’ na društvenim mrežama žele od njih. Neka svaki ovakav slučaj odmah prijave - rekli su iz PU virovitičke za ICV.

Najčitaniji članci