Obavijesti

News

Komentari 57

Ivo Josipović u četvrtak ide na operaciju, a u petak na posao...

IMA VODU U KOLJENU Iz Ureda predsjednika kažu da je to čest problem sportaša te da će se podvrgnuti lakšoj operaciji. Redovno igra mali nogomet sa suradnicima

VIDEO

Šef države Ivo Josipović, koji je još za vrijeme svoje predizborne kampanje isticao da će se zalagati za pravednost, odlučio je da će, nakon što su mu izvadili vodu iz koljena, čekati red za operaciju koljena.

- Do sada se nije žalio na bol u koljenu. Išao je na pregled pa su mu iz koljena izvadili vodu - kažu iz Ureda predsjednika. Dodaju da je riječ o rutinskoj operaciji te da će se brzo vratiti svojim svakodnevnim obvezama.

- Predsjednik će biti podvrgnut manjem operativnom zahvatu na meniskusu u četvrtak te će sljedećih nekoliko dana smanjiti intenzitet aktivnosti. Očekujemo da će već u subotu nastaviti s planiranim programom i održati kavu s građanima - dodali su iz Ureda predsjednika. Otkako je zasjeo u predsjedničku fotelju, Josipović nije zanemario sportske aktivnosti. Jedanput na tjedan u večernjim satima sa suradnicima bi zaigrao mali nogomet. Neimenovani predsjednikov suigrač za Nacional je rekao da je vrlo dobar igrač te da na “interno driblanje” dolazi šef njegova kabineta Joško Klisović, savjetnik za ekonomsku politiku Boris Cota, savjetnik na nacionalnu sigurnost Saša Perković te još nekoliko članova savjetničke ekipe.

Svoje nogometno umijeće više je puta pokazao u humanitarnim akcijama. Tako je, između ostalog, u proljeće bio gost na humanitarnoj utakmici u Babinoj Gredi. Igrao je za ekipu Humane zvijezde Hrvatske kako bi pomogao prikupiti novac za gradnju sportskih terena za djecu i mlade. U tu svrhu im je bio uručio ček od 60.000 kuna. Iz Ureda predsjednika nisu potvrdili da je uzrok problema s koljenom nogomet, ali su kratko komentirali kako sportaši često imaju takav problem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice
OKLIZNULA SE

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice

Vještak Stanko Smodlaka  je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu