Obavijesti

News

Komentari 68

Predsjednik uprave Ine: Mogu se očekivati veće cijene goriva

Predsjednik uprave Ine: Mogu se očekivati veće cijene goriva
1

Aldott rekao je da su cijene nafte nestabilne, a diktira ih poslovni, ali i psihološki faktor kao što je situacija na Bliskom istoku.

VIDEO

U HRT-ovom Dnevniku 3 gostovao je predsjednik Uprave Ine, Zoltan Aldott. Ina je prekinula svoje poslovne aktivnosti u Siriji zbog Vladine odluke o sankcijama prema Siriji, kao i zbog sigurnosnog stanja u toj zemlji. Aldott je rekao da Ina mora poštovati duh sankcija. 

- Iako se ne radi o lakoj odluci, ona se mora poštovati, rekao je i dodao da to ne znači da će se u potpunosti otići iz Sirije. Nakon što se situacija normalizira Ina će se vratiti čim to bude moguće. 

Investicije u Siriji se zadržavaju, ali nema prihoda. Aldott je rekao da Ina još od rujna prošle godine ima problema s prikupljanjem sredstava iz Sirije.

Na pitanje možemo li očekivati novo poskupljenje goriva Adoltt je odgovorio da nažalost povezni trend pokazuje da se cijena goriva povećava. Naglasio je da su cijene nafte nestabilne, a diktira ih ne samo poslovni, nego i psihološki faktor kao što je situacija na Bliskom istoku. Svaka dva tjedna je novo obračunsko razdoblje prema cijenama na svjetskom tržištu.

Za kraj je rekao da se Ina u potpunosti slaže s namjerom da se obnove crpke. Posljednjih pet do deset godina u njih se nije puno ulagalo, ali Zoltan je rekao da Ina ima upravljački tim koji to može izvesti.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.