Obavijesti

News

Predstavljen Pan kraljevski - pivo za kraljevske trenutke

Predstavljen Pan kraljevski - pivo za kraljevske trenutke
15

Sinoć je u Zagrebu predstavljen Pan Kraljevski - pivo koje slavi male, svakodnevne pobjede kao i posebne trenutke koji ostaju za pamćenje

Zagreb je sinoć, bar na kratko, postao pravo malo kraljevstvo. U prekrasnom ambijentu Smaragdne dvorane Hotela Esplanade, mnogi poznavatelji i zaljubljenici u pivo uveličali su svečano predstavljanje novog piva iz Pan obitelji –Kraljevskog Pana. Njegov jedinstven okus oduševio je brojne uzvanike, među kojima su bili i Nataša Janjić, Iva Jerković, Nevena Rendeli, Iva Balaban, Slavko Sobin, Jelena Orešković, hokejaši Medveščaka čiji je Pan dugogodišnji sponzor - Adam Deutsch, Tom Zanoški i Aaron Fox, radijski voditelji Milan Peh i Alen Balen te gastro novinar i fotograf Damir Fabijanić.

Riječ je o crvenom pivu koje s ponosom nosi epitet kraljevskoga, budući da je po prvi put spravljeno u čast posjeta danskoga kraljevskog para Carlsbergovoj pivovari u Koprivnici, 23. listopada 2014. godine. Upravo je tako Pan Kraljevski postao jedino hrvatsko pivo pripremljeno za živućeg monarha, dansku kraljicu Margaretu II.

 

Pan Kraljevski

novi je član Pan pivske obitelji u kojoj se pridružio Lageru, Zlatnom, Tamnom, Radlerima te bezalkoholnom Panu, a proizveden je od dvije vrste hmelja i dvije vrste slada. Uz visoku kvalitetu, istančanu aromu i prepoznatljivu crvenu kraljevsku boju, Kraljevski Pan iznova dokazuje tradiciju i majstorstvo koprivničkog kraja. Zbog nježne gorčine i blago karamelaste arome, idealni je odabir za sve ljubitelje bogatog pivskog okusa i vrhunskog piva.

Iako je tek stigao na tržište, Pan Kraljevski je već osvojio potrošače, o čemu svjedoči i podatak da je prva proizvedena količina već rasprodana.

 

Pan Kraljevski je pivo koje slavi male, svakodnevne pobjede, ali i posebne trenutke koji ostaju za pamćenje – kraljevske trenutke.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Jedna od najvećih grabljivica se pojavila u Plitvičkim jezerima. Nisu je vidjeli preko 70 godina
POGLEDAJTE VIDEO

Jedna od najvećih grabljivica se pojavila u Plitvičkim jezerima. Nisu je vidjeli preko 70 godina

U Nacionalnom parku Plitvička jezera, nakon više desetljeća, krajem travnja primijećen je suri orao. Ptica je strogo zaštićena i kritički ugrožena

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao
Ubojstvo na zagrebačkom Črnomercu! Sin usmrtio majku
POLICIJA GA PRIVELA

Ubojstvo na zagrebačkom Črnomercu! Sin usmrtio majku

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.