Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
127 komentara

Predstavnica zgrade u strahu nikom ne da ključ nove brave

Susjedima je ostavila obavijest u kojoj je napisala da ''stražnji ulaz u zgradu treba biti zaključan cijelo vrijeme'' te da stanari smiju koristiti samo ulaz sa ceste

libela.org
Foto: libela.org
127 komentara

Predstavnica stanara zgrade u Novoj cesti 4 na zagrebačkoj Trešnjevci odlučila je promijeniti bravu na ulazu u zgradu te stanarima odbija dati ključ, piše portal libela.org .

POGLEDAJTE VIDEO:

Susjedima je ostavila obavijest u kojoj je napisala da ''stražnji ulaz u zgradu treba biti zaključan cijelo vrijeme'' te da stanari smiju koristiti samo ulaz sa ceste.

- S obzirom da je usprkos opetovanim molbama te opomenama stražnji ulaz konstantno otključan te više puta stražnja vrata širom otvorena, imali smo nekoliko provala u stanove u zgradi tijekom ljeta. Iz sigurnosnih razloga, kako bi zaštitili imovinu te imali neometan život u stanovima, brava na stražnjem ulazu je izmijenjena. Ključ nije moguće dobiti - napisala je predstavnica stanara Suzana Ferk .

- Molim da koristite prednji ulaz u zgradu te da isti iz sigurnosnih razloga ( izvanredno stanje izbjegličke krize u zemlji ) zaključavate u periodu od 23 sata navečer do 6 sati ujutro. Ukoliko ulazite ili izlazite iz zgrade u to doba molim zaključajte vrata iza sebe čak i ako ste ih našli otključana. Molim ne puštajte nepoznate osobe u zgradu - napisala je.

Portal libela.org Ferk je kontaktirao i zamolio za izjavu no nije željela dati objašnjenja. Tek je kratko kazala kako nema nikakvu izjavu za medije.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message