Obavijesti

News

Komentari 41

'Pregovore o Vladi neće voditi SDP nego relativni pobjednik'

'Pregovore o Vladi neće voditi SDP nego relativni pobjednik'
1

Hrvatska je nakon prošlih izbora, kaže Grbin, svjedočila cirkusu oko pregovaranja, skakanja iz jednog tabora u drugi, a sada joj treba stabilna Vlada koja će voditi zemlju naprijed...

VIDEO

Drugi na listi Narodne koalicije u VIII. izbornoj jedinici SDP-ovac Peđa Grbin u ponedjeljak je, komentirajući neslužbene rezultate izbora, priznao da je HDZ relativni pobjednik izbora pa je logično očekivati da će ta stranka početi s pregovorima oko formiranja nove Vlade.

 "Kako će to završiti, to u ovom trenutku u Hrvatskoj nitko ne zna. Mi smo i u izbornoj noći bili svjedoci jedne političke opcije koja nastavlja s ucjenama i očito nije spremna na konstruktivne razgovore. To se mora promijeniti", rekao je novinarima Grbin dodavši kako je Hrvatska izgubila previše vremena i ne može si dopustiti "luksuz neozbiljnosti i predomišljanja kojem smo svjedočili prošle godine".

Hrvatska je nakon prošlih izbora, kaže Grbin, svjedočila cirkusu oko pregovaranja, skakanja iz jednog tabora u drugi, a sada joj treba stabilna Vlada koja će voditi zemlju naprijed i iskoristiti situaciju gospodarskog rasta. 

 "Premda je naša koalicija ostala prvi izbor građanki i građana naše izborne jedinice, kao i Pule, Rijeke, Umaga, Opatije i brojnih drugih mjesta, rezultat ovih izbora je daleko ispod naših očekivanja", poručio je Grbin zahvalivši se svim građanima koji su podržali njega i njegovu političku opciju. 

Na pitanje može li se očekivati smjena na vrhu SDP-a, odnosno odlazak Zorana Milanovića, Grbin je odgovorio kako na to pitanje u ovom trenutku ne može odgovoriti.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama
PROSVJED U ZAGREBU

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama

Vatrogasci su odlučili izaći na ulice nakon što su pojedini osnivači javnih vatrogasnih postrojbi najavili zatvaranje postrojbi
FOTO Detalji jutarnjeg kaosa u Dubravi: Nakon sudara guma  završila na tramvajskoj stanici!
PASSAT U GRMLJU

FOTO Detalji jutarnjeg kaosa u Dubravi: Nakon sudara guma završila na tramvajskoj stanici!

Jedan čovjek je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 4.45 na Aveniji Dubrava. Zbog sudara tramvajski promet bio je u prekidu.