Obavijesti

News

Komentari 23

'Premijer ima podršku SDSS-a za rekonstrukciju Vlade, kao i Milošević u svemu što prolazi'

'Premijer ima podršku SDSS-a za rekonstrukciju Vlade, kao i Milošević u svemu što prolazi'

SDSS-u je, kao i drugim članovima vladajuće koalicije, u interesu rekonstrukcija Vlade i svatko će doprinijeti na svoj način, kaže HDZ-ov koalicijski partner Pupovac

VIDEO

SDSS je dao podršku za rekonstrukciju Vlade. Što se tiče potpredsjednika Borisa Miloševića, on ima našu punu podršku u svemu što prolazi jer smatramo da je radio ono što je spada u njegov zastupnički mandat, a što se tiče obuhvata rekonstrukcije, o tome zadnju riječ ima predsjednik Vlade, poručuje predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac komentirajući i službenu najavu premijera Andreja Plenkovića o rekonstrukciji Vlade. 

Iako premijer još ne želi otkriti tko odlazi, a tko dolazi, rekonstrukcija će zasigurno obuhvatiti i SDSS-ovog potpredsjednika Vlade Miloševića, koji je postao teret Vladi jer je pod istragom USKOK-a zbog toga što je kao saborski zastupnik sastavio popis određenih tvrtki da im se dodjele bespovratna sredstva i dostavio ga Ministarstvu gospodarstva. Naposljetku su upravo te tvrtke sredstva i dobila bez natječaja.

Plenković ide u rekonstrukciju: Neću govoriti ništa o tome. Nije priša. Nismo pričali o imenima
Plenković ide u rekonstrukciju: Neću govoriti ništa o tome.  Nije priša. Nismo pričali o imenima

Na pitanje hoće li SDSS raditi problem obuhvati li rekonstrukcija i Miloševića, Pupovac ističe da je rekonstrukcija Vlade zajednički svih koalicijskih partnera i Vlade u cjelini. Poručio je i da mu nije žao što umjesto Miloševića nije prvo predložio Snježanu Vasiljević, koja se sada spominje kao Miloševićeva zamjena, upitavši je li Milošević do ovoga slučaja radio bilo što zbog čega bi njemu ili nekome drugome bilo žao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Zbog čega takva presumpcija, sačekajte ishod cijelog procesa. SDSS-u je, kao i drugim članovima vladajuće koalicije, u interesu rekonstrukcija Vlade i svatko će doprinijeti na svoj način, a budući da je potpredsjednik Milošević stavio premijeru svoj mandat na raspolaganje, što bi SDSS još trebao reći - poručuje.

Bačić: Rekonstrukcija Vlade nije bitna tema, no premijer svakako ima podršku koalicijeu
Bačić: Rekonstrukcija Vlade nije bitna tema, no premijer svakako ima podršku koalicijeu

Dođe li do toga da Milošević napusti Vladu, Pupovac ističe kako će o njegovu povratku u Sabor odlučiti on sam i stranka. 

- Na nama je da održimo stabilnost ove koalicije bez obzira na to što to za nas i potpredsjednika Miloševića znači. Boris Milošević je častan čovjek i on će to i dokazati - rekao je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a