Obavijesti

News

Komentari 273

Premijer Milanović je otišao s obitelji na skijanje u Austriju

Premijer Milanović je otišao s obitelji  na skijanje u Austriju
2

Glasnogovornica Vlade nam je kazala da se premijer s obitelji već večeras vraća u Zagreb. 'Ako jest na skijanju, svatko zaslužuje trenutak odmora', rekao je Jovanović

VIDEO

Premijer Zoran Milanović navodno je otputovao ovaj vikend na skijanje u austrijsko skijalište Nassfeld, saznaje Soundset od visokopozicioniranog izvora u SDP-u.  

- Predsjednik  Vlade Zoran Milanović proveo je subotu sa svojom obitelji na austrijskom skijalištu i večeras će biti u Zagrebu - kratko je poručila glasnogovornica Vlade Ivana Grljak. 

Navodno je otišao u petak poslijepodne, poveo obitelj, a s njima su otišli i tjelohranitelji koji se, također, financiraju iz državnog proračuna.

Soundset navodi kako su zbog ove odluke premijera u SDP bijesni, jer ne mogu vjerovati da je Milanović odlučio otići u mondeno skijalište u vrijeme dok se steže na sve strane.

- Time se šalje jako loša poruka. Mnogi su ogorčeni ovime što premijer radi - rekao je Soundsetu provjereni izvor iz SDP-a. 

Jovanović: Svatko zaslužuje trenutak odmora

No, ministar Jovanović tvrdi da nema nikakve ljutnje, iako ne zna gdje je premijer.

- Ne znam gdje je premijer, ali ako jest na skijanju, svatko zaslužuje trenutak odmora da može kasnije raditi posao u radnom tjednu, komentirao je Jovanović za Novi list, koji je u Čavlima na skupu SDP-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 273
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.