Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Preminula Ana Bradvica, žrtva eksplozije u Puli

Ana Bradvica iz Pule koja je u snažnoj eksploziji i požaru zadobila opekline na više od 80 posto tijela umrla je nakon devet dana borbe za život

Hairo Merdanović
Foto: Hairo Merdanović
0 komentara

Ana Bradvica (72) iz Pule koja je u snažnoj eksploziji i požaru zadobila opekline na više od 80 posto površine tijela umrla je nakon devet dana borbe za život.
- Umrla je u nedjelju oko 4 ujutro. Nije više mogla izdržati zbog teških povreda. Cijelo je vrijeme bila u medikamentoznoj komi, bila je uspavana i nije komunicirala. Obitelj je svakodnevno zvala bolnicu i pitala za stanje-rekao je dežurni riječnik KBC-a Rijeka, dodavši da je cijelo vrijeme bila u izolaciji. Podsjetimo, u požaru koji je buknuo od eksplozije motora Honda u pulskoj Kandlerovoj ulici, proširivši se na cijelu zgradu, sedam se  stanara ozlijedilo. Zbog teških ozlijeda četiri su žene prebačene u bolnicu u teškom stanju. Za život se još uvijek bori Silvija Paulini (18), kažu u rječkoj bolnici, dok su majka i kći Suzana bajrić - Korač (44) i Ida Bajrić (19) izvan životne opasnosti.

Možda vas zanima i ovo:
Message