News

Komentari 52

Preminula u McDonald'su, kraj tijela žene posluživali hranu?

Preminula u McDonald'su, kraj tijela žene posluživali hranu?

Svjedokinja tvrdi kako su tijelo žene pokrili plahtom i nastavili raditi kao da ničeg nije bilo. Iz McDonald'sa negiraju sve i kažu da su zatvorili restoran čim je ženi pozlilo

U šibenskom McDonald'su u nedjelju je preminula žena (49), državljanka BiH s prebivalištem u Danskoj. U restoranu je bila sa suprugom i kćeri. Dok su sjedili za stolom žena se požalila na bolove u prsima. Odjednom se srušila. Hitna je došla vrlo brzo, ali joj nije bilo spasa. 

Čitateljica Jutarnjeg lista kaže kako su tijelo prekrili plahtom do dolaska mrtvozornika i ostavili ga kraj pulta. Šokiralo ju je što je restoran ostao otvoren te su zaposlenici nastavili raditi kao da se ništa nije desilo. Kaže da su radnice na metar od tijela žena spremale hranu dok je rodbina plakala.

Iz policije su potvrdili većinu informacija te istaknuli kako nisu naredili zatvaranje restorana. U McDonald'su sve opovrgavaju. Kažu da su restoran zatvorili čim je ženi pozlilo te da su ga otvorili nakon što su tijelo preminule žene odvezli. 

- Cijelo to vrijeme gosti nisu mogli ući u restoran. Radio je jedino odvojeni dio za posluživanje gostiju u automobilima - kazala je za Jutarnji Deana Stipanović, glasnogovornica tvrtke Globalna hrana d.o.o., nositelja franšize McDonald's.

Najčitaniji članci