Obavijesti

News

Komentari 146

Preširoke su za aparat: Prodali karte, a ne mogu se poništiti

Preširoke su za aparat: Prodali karte, a ne mogu se poništiti

DVA MILIMETRA ŠIRA Putnici u ZET-ovu autobusu vozač je prodao kartu, a nije ju mogla poništiti. Dopustio joj je da se vozi s takvom kartom

VIDEO

Išla sam na posao. Kupila sam jednu kartu od vozača autobusa. Htjela sam je poništiti, no nikako nije mogla ući u aparat, kazala je putnica.

Na ZET-ovoj autobusnoj liniji 136 Špansko - Črnomerec prije nekoliko dana prodane su karte koje se nisu mogle poništiti.

- Jedna cura kupila je kartu. Pokušala ju je poništiti, no nije uspjela. Kupila sam i ja kartu od vozača te je nakon nekoliko pokušaja nisam uspjela poništiti u aparatu. Kazala sam vozaču da nešto nije u redu s kartom, na što mi je on kazao da je očito došlo do pogreške. Kazao nam je da se slobodno možemo voziti iako nemamo poništene karte - kazala nam je putnica. 

Dodala je da je tijekom vožnje razmišljala što će reći ako dođe kontrola te zatraži kartu koju nije poništila. Naime, kartu nije mogla ponišiti jer je dva milimetra šira od uobičajenih ZET-ovih karata koje se prodaju.

Uobičajena karta široka je 30 milimetara, a neispravna karta ima 32 milimetra.

Iz ZET-a su se putnicima ispričali zbog neadekvatnog formata karte.

- Vozač je konkretan slučaj odmah dojavio nadležnoj službi. Promptno je obavljena i dodatna provjera dimenzija karata kojim raspolažemo i nisu zamijećene daljnje nepravilnosti. Sigurni smo kako je riječ o sporadičnom slučaju nastalom u procesu izrade karata. Napominjemo kako su sve vrste karata označene odgovarajućim serijskim brojem i pripadajućom zaštitom, a u praksi ne očekujemo poteškoće za korisnike - odgovorili su nam iz ZET-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 146
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.