News

Komentari 1

Presreli su mladića, napali ga i ozlijedili: 'Vrati nam naš novac'

Prestrašeni 23-godišnjak je na to pristao, ali je u jednom trenutku iskoristio priliku i pobjegao vozilom, dok u njih dvojica krenuli u potjeru za njim, sve do dolaska 23-godišnjaka do zgrade policije

Zadarska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad dva muškarca u dobi od 18 i 24 godine, a sumnjiče ih za iznudu na štetu 23-godišnjaka,

Oni su, kako ih sumnjiči policija, 29. kolovoza u ulici Put Bokanjca vozilom presreli i zaustavili 23-godišnjaka. Tom prilikom su, u namjeri naplate nepostojećeg duga, tjelesno ga napali i lakše ozlijedili i od njega zatražili da vozi ispred njih i odveze svoje vozilo kod 24- godišnjaka.

Prestrašeni 23-godišnjak je na to pristao, ali je u jednom trenutku iskoristio priliku i pobjegao vozilom, dok u njih dvojica krenuli u potjeru za njim, sve do dolaska 23-godišnjaka do zgrade policije, gdje su se njih dvojica udaljili.

- Nakon provedenog istraživanja, oba osumnjičenika su dovedena pritvorskom nadzorniku PU zadarske, a protiv njih je podnesena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iznude - priopćila je Ivana Grbin, glasnogovornica zadarske policije. 

Najčitaniji članci