Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pretukao je svećenika kojega je zavela Saška: Vrijeđao je dijete

Ivana K., pohotnog svećenika kojeg je zavela fatalna crnka iz Modriče, pretukao je kum jer mu je uvrijedio dijete iz miješanog braka... Saznajemo da je kumovo dijete više puta nazvao pogrdnim imenom

Foto: Facebook
97 komentara

Bosanska Posavina bruji o novom skandalu u čijem je središtu pohotni svećenik Ivan K., dosadašnji župnik u Derventi.

Svećenika je u Slavonskom Brodu prije nešto više od mjesec dana brutalno pretukao muškarac iz Zagreba, i to njegov kum. Navodno je svećenik vrijeđao kumovo dijete iz mješovitog braka, nazivajući ga melezom (izraz za ono što je miješano).

Saznajemo da je više puta nazvao dijete tim pogrdnim imenom. Kumu se to nije svidjelo pa se obrušio na svećenika, bacio ga je na pod i “iscipelario”. Zbog pretrpljenih ozljeda svećenika su u prevezli u bolnicu, gdje su mu pružili liječničku pomoć.

PRESUDA ZA POMAGAČE Saška prvo zavela svećenika, a onda ucijenila porno snimkom

I dok se svećenik oporavlja, mnogi su se prisjetili skandala s fatalnom crnkom iz Modriče, Saškom Kovačević. Podsjetimo, skandal u Modriči, gdje je tad službovao svećenik Ivan K., otkriven je lani u okviru akcije Steroid.

Saška Kovačević zavodila i navela na seks, kasnije se ispostavilo s drugom ženom, a ona je samo tu seansu snimala i kasnije pohotnog svećenika ucjenjivala snimkama seksa izvukavši od njega oko 250.000 konvertibilnih maraka, tj. milijun kuna.

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Lijepu Sašku navodno je upoznao dok je još bila maloljetna. Ona je od njega ubrzo počela posuđivati novac i predlagala mu ljubavnu vezu. Kad je navršila 20 godina, izjavila mu je ljubav i rekla da s njim želi stupiti u intimne odnose.

On se ispočetka opirao, ali na kraju su ipak završili u spavaćoj sobi župne kuće, a Saška mu je stavila fantomku na glavu. Župnik koji je zbog nje prekršio celibat tek je poslije saznao da žena s kojom je spavao nije bila Saška nego druga djevojka, dok je Saška sve snimala kako bi ga mogla ucjenjivati. Saška se potom nagodila s tužiteljstvom.

Osuđena je na godinu dana zatvora, koji je odslužila u kućnom pritvoru s elektroničkom narukvicom. Sad je svjedokinja u postupku protiv suokrivljenih, svojeg dečka Aleksandra Vasiljevića i Mile Joksimovića.

IZNUDA NOVCA Svećenik bježao od Saške: 'Ja sam ga zvala, nije se osvrtao'

- Neka je dobio batina, dobio je svoje. Moja Saška je odslužila svoje i sad trenira u reprezentaciji BiH karate. Imao bih puno toga reći o tom svećeniku, ali za sada je bolje da šutim - rekao nam je Nedjeljko Kovačević, Saškin otac.

S ovim skandalom, kao i s događajem u Slavonskom Brodu, upoznata je i Vrhbosanska nadbiskupija, pa ostaje vidjeti što će ovog puta poduzeti kardinal Vinko Puljić. Do zaključenja ovog broja nismo dobili komentar nadbiskupije na naš upit.

Možda vas zanima i ovo:
Message