Obavijesti

News

Komentari 41

Troje u bolnici, jedan nestao, a potraga se obustavlja do jutra

Troje u bolnici, jedan nestao, a potraga se obustavlja do jutra
1

Čamac se prevrnuo u Visovačkom jezeru nadomak otočića Visovca. Trojica spašenih mladića su bila pothlađena kada su dovedena u šibensku bolnicu. Potragu za četvrtim obustavili su u 22 sata

VIDEO

Na Visovačkom jezeru u Nacionalnom parku Krka u subotu predvečer dogodila se tragedija - prevrnuo se čamac i u hladnoj vodi je nestao maloljetnik iz obližnjeg sela. 

Potraga za maloljetnikom obustavljena je zbog mraka večeras u 22 sata i nastavlja se u nedjelju od 7 sati ujutro, poručila je Kosor, javlja Šibenski portal.

Dva policajca, šest pripadnika Hrvatske gorske službe spašavanja s brodicom te 10 dobrovoljaca iz Dobrovoljnih vatrogasnih društava Skradin i Dubravice s dva broda, u subotu navečer pretraživali su obje obale nizvodno od otoka Visovca.

- Dobili smo dojavu oko 17.50 sati da su četiri maloljetne osobe s ovog područja doživjele nesreću na Visovačkom jezeru. Tri su doplivale do obale i pružena im je liječnička pomoć u Općoj bolnici Šibenik. Dečki su sada prilično dobro i policajci s njima obavljaju razgovore, a na samom jezeru policijski službenici zajedno s pripadnicima HGSS-a i DVD-a Dubravice  traže nestalog mladića. U potrazi sudjeluju i rendžeri Nacionalnog parka Krka sa svojim plovilima - potvrdila nam je glasnogovornica PU Šibensko-kninske Marica Kosor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Čamac se prevrnuo u Visovačkom jezeru nadomak otočića Visovca, na kojemu se nalazi franjevački samostan. Puše bura, a temperature zraka i vode su blizu ništice. Trojica spašenih mladića su bila pothlađena kada su dovedena u šibensku bolnicu. Strahuje se da je četvrti mladić stradao u hladnoj vodi, ali još uvijek postoji nada da je isplivao negdje na otočiću ili obali.

Visovac je otočić u proširenom dijelu kanjona rijeke Krke šest kilometara uzvodno od Skradina. Jezero i obala obrasli su trskom i drugim gustim raslinjem, što uz mrak i niske temperature otežava potragu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović
Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.
IZ MINUTE U MINUTU

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer