Obavijesti

News

Komentari 0

Pridružite se: 100% od prodaje knjiga doniraju Petrovoj bolnici

Pridružite se: 100% od prodaje knjiga doniraju Petrovoj bolnici
1

Kako bi pridonijeli oporavku Petrove bolnice nakon razornog potresa, Tvornica snova će 100% profita od prodaje svojih knjiga za djecu do kraja dana donirati upravo toj bolnici...

VIDEO

Uz snažne potrese koji su u nedjelju pogodili Zagreb, sve nas je duboko potresao i prizor rodilja koje su s novorođenim bebama istrčale ispred Petrove bolnice koja je u potresu i oštećena. Reagirati je odlučila i Tvornica snova, izdavački startup iz Zagreba, kako bi iskazali solidarnost u ovoj teškoj situaciji.

Na svojim društvenim mrežama objavili su kako će 100% profita od prodaje svojih personaliziranih knjiga 24. ožujka donirati za kupnju potrepština za bebe u Petrovoj bolnici.

Napravi narudžbu na našem web shopu danas jer, koliko god velika ili mala, svaka donacija čini razliku u ovoj teškoj situaciji. Učinimo je zajedno, objavila je jutros Tvornica snova na svojim društvenim mrežama, uputivši poziv na akciju svojim pratiteljima.

Istom silinom kao i sam potres, pogodio nas je prizor mama s novorođenim bebama u naručju ispred Petrove bolnice u...

Posted by Tvornica snova on Monday, 23 March 2020


Humanitarna akcija organizirana je u dogovoru s dr. med. Tomislavom Župićem, zamjenikom predstojnika Petrove bolnice, i Đurđom Zlodi, glavnom medicinskom sestrom Petrove bolnice. Donacija će biti realizirana kupnjom tetra pelena, odjeće i ostalih potrepština za bebe, prema uputama nadležnog osoblja bolnice.

Akciji se možete priključiti ovdje.

- Tema naše najpoznatije personalizirane knjige, „Kako sam došao na svijet?“, upravo je rođenje djeteta. Duboko suosjećamo sa svim novim mamama pogođenim potresom i želimo dati svoj doprinos u ovoj situaciji.“, objasnila je Andrijana Majstorović, direktorica tvrtke i autorica knjiga.

Tvornica snova inovativna je izdavačka kuća personaliziranih knjiga za djecu. Vaše dijete može postati glavni junak njihovih priča, a u svakoj od njih možete personalizirati detalje koji će knjigu učiniti baš njihovom. U ponudi trenutno imaju osam personaliziranih naslova za različite uzraste.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice
OKLIZNULA SE

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice

Vještak Stanko Smodlaka  je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu
Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora
ODLUČILI NAKON SASTANKA

Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora

Tom bi odlukom HDZ uz svoj 61 mandat imao svih osam 'manjinaca' te bi u slučaju da se dogovore s Domovinskim pokretom koji ima 13 mandata imali 82 ruke