Obavijesti

News

Prijavi se i u Zagrebu osvoji čaroliju splitskog Adventa

Prijavi se i u Zagrebu osvoji čaroliju splitskog Adventa
4

Prijavi se na obrazac u ovom članku i sudjeluj u subotu na nagradnom kvizu na Cvjetnom trgu u Zagrebu gdje možeš osvojiti put u Split u kojem te častimo izlaskom u restoran i na predstavu

Smijeh, neodoljivi zalogaji, ljubav prema kulturi i odlična glazba najbolji su razlozi za posjet centru Zagreba u subotu, 5. prosinca. Na Cvjetnome trgu (Super Caffe), od 12 do 14 sati Turistička zajednica grada Splita dočarat će karakteristični blagdanski ugođaj na morski način. Uz ritmove dobre glazbe,  Zagrepčane će zabavljati simpatična voditeljica Nina Slišković, a vrsni chef Ante Udovičić pobrinut će se za nezaboravne specijalitete. Njegove se delicije mogu kušati u Paradigmi, vrhunskom splitskom restoranu koji će prezimiti u zagrebačkoj Vlaškoj 55.

Prijavi se na obrazac na dnu članka kako bi sudjelovao na nagradnom kvizu koji ćemo organizirati u subotu, a moći ćeš osvojiti vrijedne nagrade – povratne karte avionom ili vlakom do Splita,  ulaznice za predstave splitskog HNK te piće i zalogaj dobrodošlice u wine baru Paradox u Splitu. Sretni dobitnici tako će moći posjetiti "najlipši grad na svitu" tijekom blagdana gdje će ih dočekati ugostiteljske zone na "Božićnom sajmu” na Rivi, Prokurativama i Voćnom trgu, poznatom kao "splitske kućice" koje pripremaju pregršt iznenađenja s naglaskom na tradicionalnu blagdansku kuhinju te nude raznovrsne prigodne suvenire, nakit i ukrase. Stoga je lako pronaći darove za najmilije ili izabrati zabavu iz palete različitih glazbenih događanja, dnevnih tematskih koncerata, DJ nastupa, subotnjih koncerata renomiranih izvođača te bogatog dječjeg programa.

Uz raznoliku gastronomsku ponudu, Advent na Pjaci koji počinje 4.12. predstavit će božićnu tradiciju hrvatskih regija, a na Gastro Adventu koji se održava svake subote čekaju vas i prigodni jelovnici splitskih restorana uz goste iz raznih zemalja svijeta koji će razmijeniti adventsku čaroliju kroz okuse i mirise Božića. Posjetitelji će moći uživati i na "Prvenstvu svita u fritulan" te otkriti male tajne vrsnih kuhara i domaćica za pripremu te tradicionalne poslastice, a svake subote mogu u 18 sati dočekati paljenje adventske svijeće na adventskom vijencu na fontani Bajamonti. U programu HNK Split posebno se ističe tradicionalni božićni i novogodišnji koncert, a vrijedi posjetiti i međunarodnu izložbu jaslica. Kako biste što povoljnije posjetili grad pod Marjanom u ponudi su adventski paketi splitskih hotela, a za jednostavan put do Splita iskoristite jednu od pogodnosti hrvatskih prijevoznika. Croatia airlines nudi posebnu akciju "Udvoje unutar Hrvatske" – dvije povratne karte za domaće letove već od 999 kn. HŽ Putnički prijevoz daruje čak 50% popusta za povratna putovanja iz bilo kojeg odredišta u Hrvatskoj.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.