Obavijesti

News

Komentari 87

Prijavila muža nasilnika policiji: Došli pomoći pa ih ona istukla

Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu podiglo je optužnicu protiv Karlovčanke koja je napala dvojicu policajaca nakon što ih je pozvala prijavivši supruga za nasilno ponašanje

VIDEO

Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu podiglo je optužnicu protiv Karlovčanke koja je 24. svibnja napala dvojicu policajaca nakon što ih je pozvala prijavivši supruga za nasilno ponašanje.

U stanu u središtu Karlovca navodna žrtva obiteljskog nasilja bila je rastrojena i pijana 47-godišnjakinja. Nije bila zadovoljna kako su pristupili poslu, odnosno činjenicom da će prvo saslušati njenog supruga, pa ih je napala.

Ona je prvo jednog policajca udarila šakom u glavu, a onda ga je nogom izudarala po potkoljenicama, a onda na isti način, nogama po potkoljenicama tukla je i drugog, potom ga je “dokrajčila” rukama po trbuhu. Sat kasnije drama se nastavila na Psihijatriji, gdje ih je opet napala obojicu. Kako su joj tada ruke bile vezane, pokušala ih je riješiti nogama.

Nakon svega, prvi policajac zadobio je kontuzije brade i potkoljenice desne noge, a drugi natučenja desne potkoljenice te ozljede trbuha.

Tijekom istrage okrivljenica je potpuno porekla događaj, navodeći da je kobnoga dana ona bila ta koja je pozvala policiju u svoj stan, tvrdeći da su se policajci, umjesto da je zaštite od nasilnog supruga, okomili na nju i grubo se ponašali. Osim toga, kaže, stavili su joj lisice, pa nije nikako mogla udarati u bradu, ali dozvoljava da je nekoga od njih udarila u nogu – u samoobrani.

Suprug okrivljene potvrdio je za Kaportal manju obiteljsku svađu, njezin poziv policiji te dolazak dvojice policajaca, no podvlači kako mu se njezin zamah prema policajčevoj bradi nije činio kao udarac, a nije vidio ni kako ih je udarala nogama.

Karločanku optužnica tereti za sprječavanje službene osobe u obavljanju dužnosti, odnosno napada na njih, navodeći kako su one pritom ozlijeđene. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena
Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...
TUŽNA OBLJETNICA

Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...

Tukli su me, odvodili na neko stajsko đubre da me zakolju, stavljali mi nož pod vrat pa opet tukli. Gubio sam svijest više puta a onda se probudio ostavljen u nekom dvorištu, ispričao je svojedobno Ivan Komšić...