Obavijesti

News

Komentari 9

Iskoristite priliku: Pošaljite fotku ili video i osvojite roštilj party vrijedan 10.000 kuna!

Iskoristite priliku: Pošaljite fotku ili video i osvojite roštilj party vrijedan 10.000 kuna!

Možda ove izazovne godine roštilj, kao i život, moramo prilagoditi novim uvjetima, ali to nas neće spriječiti da nastavimo uživati. Chill&Grill dolazi u četiri najveća grada: Zagreb, Split, Rijeku i Osijek, a čekaju vas i brojna online iznenađenja

VIDEO

Okupite najbliže ljude i okrenite jedan dobar roštilj u inat svim problemima koji su vas gnjavili posljednjih mjeseci. Pridružite se najpopularnijem hrvatskom gastro događaju i sva događanja pratite na platformama 24sata i službenoj stranici Chill&Grilla.

Osvojite privatni Chill&Grill party!

Godinama imate najbolju ekipu za roštiljanje? Budite odvažni i ove ju godine prijavite na veliki nagradni natječaj Chill&Grilla. Iskoristite vikend, snimite i pošaljite video svoje ekipe ili fotku, osmislite joj kreativno ime i objasnite zašto je baš vaša ekipa najbolja za roštiljanje. Dobitnici će u gradu po izboru osvojiti:

  • privatni Chill&Grill party 
  • DJ-a za glazbenim pultom
  • sve što je potrebno za roštiljanje
  • hranu i piće za cijelu ekipu (do 10 osoba)
  • gostovanje u Chill&Grill video showu

Požurite s prijavama jer nagradni natječaj traje do 20. svibnja!

Young,People,Having,Fun,On,The,Terrace,,Drinking,Beers,And

Ubodite najbolju lokaciju i nagradite ekipu

Za vas imamo još jedan nagradni natječaj koji sigurno ne želite propustiti. Ako smatrate da ste pravi prijatelj, onda ćete se sigurno zauzeti za svoju ekipu i osvojiti Karlovačko 6 pack! Pokažite im da mogu računati na vas, otkrijte nam najbolju lokaciju za roštiljanje i osvojite top pivo za top ekipu. Nagrađujemo 40 najoriginalnijih prijava, prijaviti se možete ovdje., a natječaj traje do 31. svibnja.

Online Chill&Grill 2021. širi se diljem Hrvatske, a očekuje vas više od mjesec dana roštiljanja, dobre mjuze, konkretnih nagrada i fine klope! Prijavite se i osvojite nagrade na www.chillgrill.hr!

Partneri projekta su Karlovačko, Pevex, Mesna industrija Ravlić, Meggle, Zvijezda i Cromaris.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"