News

Komentari 9

Iskoristite priliku: Pošaljite fotku ili video i osvojite roštilj party vrijedan 10.000 kuna!

Iskoristite priliku: Pošaljite fotku ili video i osvojite roštilj party vrijedan 10.000 kuna!

Možda ove izazovne godine roštilj, kao i život, moramo prilagoditi novim uvjetima, ali to nas neće spriječiti da nastavimo uživati. Chill&Grill dolazi u četiri najveća grada: Zagreb, Split, Rijeku i Osijek, a čekaju vas i brojna online iznenađenja

Okupite najbliže ljude i okrenite jedan dobar roštilj u inat svim problemima koji su vas gnjavili posljednjih mjeseci. Pridružite se najpopularnijem hrvatskom gastro događaju i sva događanja pratite na platformama 24sata i službenoj stranici Chill&Grilla.

Osvojite privatni Chill&Grill party!

Godinama imate najbolju ekipu za roštiljanje? Budite odvažni i ove ju godine prijavite na veliki nagradni natječaj Chill&Grilla. Iskoristite vikend, snimite i pošaljite video svoje ekipe ili fotku, osmislite joj kreativno ime i objasnite zašto je baš vaša ekipa najbolja za roštiljanje. Dobitnici će u gradu po izboru osvojiti:

Požurite s prijavama jer nagradni natječaj traje do 20. svibnja!

Young,People,Having,Fun,On,The,Terrace,,Drinking,Beers,And

Ubodite najbolju lokaciju i nagradite ekipu

Za vas imamo još jedan nagradni natječaj koji sigurno ne želite propustiti. Ako smatrate da ste pravi prijatelj, onda ćete se sigurno zauzeti za svoju ekipu i osvojiti Karlovačko 6 pack! Pokažite im da mogu računati na vas, otkrijte nam najbolju lokaciju za roštiljanje i osvojite top pivo za top ekipu. Nagrađujemo 40 najoriginalnijih prijava, prijaviti se možete ovdje., a natječaj traje do 31. svibnja.

Online Chill&Grill 2021. širi se diljem Hrvatske, a očekuje vas više od mjesec dana roštiljanja, dobre mjuze, konkretnih nagrada i fine klope! Prijavite se i osvojite nagrade na www.chillgrill.hr!

Partneri projekta su Karlovačko, Pevex, Mesna industrija Ravlić, Meggle, Zvijezda i Cromaris.

Najčitaniji članci