Obavijesti

News

Komentari 46

Prijetio joj ubojstvom, silovao ju, a onda tjerao na prostituciju

Na internetu je objavljivao oglase za pružanje seksualnih usluga i dogovarao s većim brojem muškaraca, da će im ona za 500 do 1.000 kuna pružiti seksualne usluge u njegovom stanu

VIDEO

Županijsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv 57-godišnjaka zbog silovanja i prostitucije. Muškarca se tereti da je od rujna 2016. do studenog 2018. godine u Čakovcu i Zagrebu, nakon što je žena htjela prekinuti intimnu vezu s njim, zatražio od nje da nastave vezu te joj zaprijetio da će poslati njezine eksplicitne fotografije i videosnimke njezinoj obitelji i poslodavcu.

Zaprijetio je i da će ubiti nju i njenu obitelj i dići kuću u zrak. U više navrata ju je i fizički napadao, branio joj da izlazi i kontaktira s drugim osobama.

Također joj je branio da traži posao te je pratio kuda se ona kreće. Time je svladavao njezin otpor i silovao je te ponižavao.

Uz to ga se tereti da je od siječnja 2017. do studenog 2018. godine na internetu objavljivao oglase za pružanje seksualnih usluga i dogovarao s većim brojem muškaraca, da će im ona za 500 do 1.000 kuna pružiti seksualne usluge u njegovom stanu u Čakovcu i Zagrebu. Ona je to i činila zbog straha od njegovih fizičkih napada i prijetnji, a novac koji je dobila pružanjem seksualnih usluga mu je davala. 

Okrivljeni muškarac je tako na njoj zaradio preko 100 tisuća kuna.

On se trenutačno nalazi u istražnom zatvoru, a vijeće Županijskog suda u Varaždinu produljilo mu je zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.   
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca