Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Prijetio joj ubojstvom, silovao ju, a onda tjerao na prostituciju

Na internetu je objavljivao oglase za pružanje seksualnih usluga i dogovarao s većim brojem muškaraca, da će im ona za 500 do 1.000 kuna pružiti seksualne usluge u njegovom stanu

46 komentara

Županijsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv 57-godišnjaka zbog silovanja i prostitucije. Muškarca se tereti da je od rujna 2016. do studenog 2018. godine u Čakovcu i Zagrebu, nakon što je žena htjela prekinuti intimnu vezu s njim, zatražio od nje da nastave vezu te joj zaprijetio da će poslati njezine eksplicitne fotografije i videosnimke njezinoj obitelji i poslodavcu.

Zaprijetio je i da će ubiti nju i njenu obitelj i dići kuću u zrak. U više navrata ju je i fizički napadao, branio joj da izlazi i kontaktira s drugim osobama.

Također joj je branio da traži posao te je pratio kuda se ona kreće. Time je svladavao njezin otpor i silovao je te ponižavao.

Uz to ga se tereti da je od siječnja 2017. do studenog 2018. godine na internetu objavljivao oglase za pružanje seksualnih usluga i dogovarao s većim brojem muškaraca, da će im ona za 500 do 1.000 kuna pružiti seksualne usluge u njegovom stanu u Čakovcu i Zagrebu. Ona je to i činila zbog straha od njegovih fizičkih napada i prijetnji, a novac koji je dobila pružanjem seksualnih usluga mu je davala. 

Okrivljeni muškarac je tako na njoj zaradio preko 100 tisuća kuna.

On se trenutačno nalazi u istražnom zatvoru, a vijeće Županijskog suda u Varaždinu produljilo mu je zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.   
 

Možda vas zanima i ovo:
Message