News

Komentari 0

Prijetio policajcima, jednog udario vratima, htio pobjeći...

Prijetio policajcima, jednog udario vratima, htio pobjeći...

Dok su ga privodili muškarac je prijetio smrću policajcu te je prijetio policajcu i tijekom dovođenja kod zamjenice općinskog državnog odvjetnika

Policija je u srijedu uhitila muškarca (35).

Policija je dobila dojavu o narušavanju javnog reda i mira u Splitu u hostelu. Muškarac policiji nije htio dati osobnu te je vrijeđao policajce i prijetio im smrću dok je jednog od njih rukama udario u prsište, a potom ga je udario i vratima prilikom pokušaja bijega. Dok su ga privodili muškarac je prijetio smrću policajcu te je prijetio policajcu i tijekom dovođenja kod zamjenice općinskog državnog odvjetnika. Muškarac je tijekom ispitivanja vrijeđao zamjenicu ODO-a raznim pogrdnim riječima i narušavao je javni red i mir. 

- Protiv 35-godišnjaka je podnijet Optužni prijedlog zbog prekršaja iz čl.6. ZOPPJRM-a, te kaznena prijava za dva kaznena djela Prijetnje sukladno čl.139 st.3. Kaznenog zakona i kaznenog djela iz čl. 314. Prisila prema službenoj osobi. Nadalje, 35-godišnjaku je uručen i Obvezni prekršajni nalog sukladno čl. 16. Zakona o osobnoj iskaznici i sukladno čl. 4. Zakona o prebivalištu - objavila je policija. 

Najčitaniji članci