Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prilika za zaradu i osiguranje koja se ne propušta

Osiguranje života i atraktivno ulaganje u jednom proizvodu. Zvuči nemoguće? Nije, jer je u ponudu UNIQA životnih osiguranja stigao DollarProtect

Foto: Shutterstock

Osiguranje života i atraktivno ulaganje u jednom proizvodu. Zvuči nemoguće?  Nije, jer je u ponudu UNIQA životnih osiguranja stigao DollarProtect, investicijsko životno osiguranje s ulaganjem u certifikat sa zaštićenom glavnicom koji izdaje Credit Suisse. 

Klasična životna osiguranja ugovaraju se na dugi rok i njihova je osnovna svrha dugoročna zaštita. Zbog toga je ovaj proizvod, koji spaja osiguranje i ulaganje s mogućnošću ostvarivanja dobiti, rijetka prilika na hrvatskom tržištu za sve koji posjeduju nešto novca sa strane da ga ulože, zarade i ujedno se zaštite.  

UNIQA DollarProtect se ugovara na pet godina, cijela premija uplaćuje se odmah na početku osiguranja i za to vrijeme su vaši najmiliji zaštićeni za slučaj da se vama dogodi najgore. UNIQA DollarProtect pruža pokriće za slučaj smrti u iznosu od 20% jednokratne premije. 

Primjerice, ulagatelju može na nominalni iznos ulaganja od 10.000 dolara po dospijeću Certifikata biti isplaćen iznos u rasponu od 10.000  do 16.000 dolara u slučaju garancije od 100%, odnosno iznos u rasponu od 9.500, do 22.100 dolara ako se radi o garanciji od 95%, a sve sukladno uvjetima izdanja Certifikata i ovisno o vrijednosti dioničkog indeksa Euro Stoxx 50 na kraju razdoblja. 
Garancija vrijedi isključivo po dospijeću Certifikata dok u međuvremenu može poprimiti vrijednost manju od garantirane, ovisno o tržišnim kretanjima.

Foto: Shutterstock

Zašto ugovoriti DollarProtect?

  • Polica osiguraniku uglavnom nudi veći očekivani prinos od depozita i tradicionalnih polica životnog osiguranja
  • Za razliku od direktnih ulaganja u depozite ili fondove, polica osiguranja ima pokriće za slučaj smrti
  • Dobit ostvarena kroz policu osiguranja nije oporeziva za razliku od kamata na depozit ili kratkoročnih ulaganja u fondove
  • Garancija isplate ugovorene svote

Ne propustite ovu priliku!

Specifično je za ovo osiguranje što ugovaratelj snosi rizik ulaganja u financijski instrument ali ima garanciju isplate. Financijski instrument u koji se ulaže je je Certifikat Euro Stoxx 50 Price (SX5E). Certifikat pruža kapitalnu garanciju za koju jamči Credit Suisse u iznosu od 95% ili 100%, ovisno o odabranoj garanciji prilikom ugovaranja police, nominalne vrijednosti isključivo po dospijeću, gdje nominalna vrijednost Certifikata odgovara premiji police osiguranja.

 

Tema: Promo sadržaj

Message