Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Pripremili 250 paketa za školu i sada trebaju novac za slanje

Udruga Mali zmaj pomaže djeci iz socijalno ugroženih obitelji. I ove godine su im pripremili kompletan školski pribor, a sada moraju te pakete poslati za što im treba oko 4000 kuna

Foto: Mali zmaj
1 komentara

Već desetu godinu za redom Udruga Mali zmaj oprema djecu iz socijalno ugroženih obitelji za početak nove školske godine.
Zahvaljujući internacionalnoj humanitarnoj organizaciji Humanity first, stotinjak trajnih i puno novih donatora te nekoliko tvrtki, djeca će imati kompletan školski pribor (bilježnice, omote, pribor za likovni odgoj itd.) i opremu (torbe, ruksake, pernice i majice za tjelesni) a velik broj njih će dobiti i papuče i tenisice za tjelesni.

Dosad su pripremili 249 paketa, a čekaju još donacije za njih 16. 

- Jedino što nam još preostaje je ogroman posao pakiranja i slanja paketa po cijeloj Hrvatskoj i dijeljenje paketa djeci s područja Zagreba. Pozivamo sve koji su zainteresirani da se uključe u pakiranje i volonterski provedu nekoliko sati svog slobodnog vremena da nam se pridruže u srijedu od 15-20 sati u Malom zmaju, Našička 3, Zagreb, kod jarunske tržnice - kaže predsjednica Martina Leopold.

Ako pak niste u Zagrebu ili nemate slobodnog vremena svejedno im možete pomoći.

- Uplatite svoj novčani prilog na račun udruge Mali zmaj kako bi nam pomogli da platimo veliki trošak poštarine za slanje svih tih paketa. Procjenjujemo da će  za ovaj pothvat biti potrebno izdvojiti oko 4000 kuna samo za slanje paketa po Hrvatskoj i svaka kuna je dobrodošla - kaže Leopold. 

Podaci za uplatu donacije su:
Mali zmaj
Zagreb
IBAN: HR5824840081105567475 
model: 99 ili 00 
opis plaćanja: "donacija-poštarina"

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message