Obavijesti

News

Komentari 7

Pripremite kišobrane i kapute: Danas kiša, za vikend snijeg

Pripremite kišobrane i kapute: Danas kiša, za vikend snijeg

​​​​​​​Najsunčanija će biti subota, odnosno subota poslijepodne jer ujutro još može pasti malo kiše, a u gorju susnježice. U nedjelju nova fronta s jakom kišom, ali i novim zahladnjenjem

VIDEO

Od četvrtka je počeo jačati južni i jugozapadni vjetar s kojim su se već poslijepodne malo podigle temperature. I u petak nas očekuje vjetrovit dan i to zbog jakog jugozapadnjaka u unutrašnjosti i vrlo jakog juga na moru, ali bit će i oblačno, a od sredine dana i kišovito. Najjača kiša bit će na sjevernom Jadranu i sjeverozapadu unutrašnjosti, a u gorju kasnije poslijepodne još malo novog snijega, najavila je Ana Bago, prognostičarka Dnevnika Nove TV.

U petak ćemo se nalaziti pod utjecajem ove ciklone sa središtem u Genovskom zaljevu što za nas znači kišu, ponegdje jaku i obilnu. Već od jutra posvuda će prevladavati oblačno, a na riječkom području i u gorskim krajevima bit će i kiše, ponegdje i obilne. Uz tmurno vrijeme puhat će i jako ili vrlo jako jugo, a na južnom dijelu Jadrana ujutro će još biti i sunčanih razdoblja.

Zanimljiv prizor na Dinari: Auto je skoro cijeli zatrpan u snijegu
Zanimljiv prizor na Dinari: Auto je skoro cijeli zatrpan u snijegu

Od sredine dana kiša će početi i u unutrašnjosti, a lokalno jaka i obilna bit će u Zagorju i u ovom dijelu uz slovensku granicu. Bit će vjetrovito uz umjeren do jak jugozapadnjak. Tmurno i kišovito bit će i na istoku zemlje. Najviša temperatura između 10 i 13 stupnjeva, a puhat će uglavnom umjeren južni i jugozapadni vjetar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najobilnija kiša očekuje se na širem riječkom području dok će u Gorskom kotaru padati uglavnom susnježica ili snijeg. Vjetrovito, na Jadranu jako i vrlo jako jugo, a u gorskim krajevima jak jugozapadnjak. Na jugu zemlje poslijepodne više oblaka, a kasnije prema večeri počet će i kiša. Bit će vjetrovito uz vrlo jako jugo, a najviša temperatura između 13 i 15 stupnjeva

Kišni dan u Puli

Najsunčanija će biti subota, odnosno subota poslijepodne jer ujutro još može pasti malo kiše, a u gorju susnježice. U nedjelju nova fronta s jakom kišom, ali i novim zahladnjenjem. Jutra malo toplija, a danju bez većih promjena .

Na Jadranu će subota također biti bolji dio vikenda, a u nedjelju nova kiša, ponegdje jaka i obilna. U nedjelju će prolazno puhati i vrlo jak sjeverac i bura koji će slabjeti u ponedjeljak.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović