News

Komentari 4

Zanimljiv prizor na Dinari: Auto je skoro cijeli zatrpan u snijegu

Zanimljiv prizor na Dinari: Auto je skoro cijeli zatrpan u snijegu

Radi se o automobilu kojeg su izletnici morali ostaviti još u prosincu prošle godine. HGSS je tada izvijestio kako su izletnici prespavali u skloništu, a zbog jakog snijega, auto više nisu mogli izvući

Skupina planinara je u nedjelju na putu prema planinarskom skloništu Pume na Dinari, u podnožju masiva Troglava, naišla na zanimljiv prizor - automobil zatrpan snijegom, javlja Dalmacija Danas

Naime, radi se o automobilu kojeg su zbog nepovoljnih uvjeta izletnici morali ostaviti još krajem prosinca prošle godine. 

Tada je HGSS na svojim stranicama napisao kako su izletnici prenoćili u skloništu Pume, a tijekom noći je počeo padati snijeg i automobil je ostao blokiran. 

- Upozoravamo zato sve one koji se namjeravaju uputiti na planine da se prethodno informiraju i pripreme za surove zimske uvjete - napisali su tada iz HGSS-a. 

Od tada je palo dosta novog snijega pa je automobil sad zatrpan skoro do samog krova. Iako je zadnjih dana nešto toplije, trebat će još neko vrijeme prije nego što će vlasnik moći svoj auto odvesti kući. 

Najčitaniji članci