News

Komentari 26

Prisilio stjuardese da mu brišu stražnjicu pa stenjao od užitka

Na letu iz Los Angelesa u Tajvan: Nakon što je tražio da mu dodijele tri sjedala, kako bi mu bilo udobno, putnik je prijetio stjuardesama da će se olakšati na podu ako ga ne odvedu u toalet, skinu i ne obrišu nakon toga

Stjuardese zračne kompanije EVA Air doživjele su vrlo neugodnu scenu na letu iz Los Angelesa u Taoyuan u Tajvanu. Naime, jedan putnik, za kojeg strani mediji tvrde da je Amerikanac, prisilio je dvije stjuardese da mu pomognu otići u toalet, svuku ga, a zatim mu obrišu stražnjicu jer on to sam ne može - obzirom da ima oko 200 kilograma. 

Kuo, jedna od stjuardesa, rekla je na konferenciji za medije da je putnik u zrakoplov došao u invalidskim kolicima i zahtijevao da mu se da tri sjedala kako bi mogao udobno sjediti u avionu. Obzirom da let nije bio popunjen, osoblje je ispunilo njegov zahtjev. No, putnik je kasnije iskoristio uslužno osoblje i zahtijevao da ga odvedu u toalet u prvoj klasi aviona jer nije stao u toalet u ekonomskoj klasi. 

Stjuardesa je medijima objasnila da joj je putnik rekao da je ozlijeđen i da se ne može sam skinuti kako bi se olakšao. Zato je zamolio osoblje da ga skine. 

- Rekla sam mu da mu ne možemo pomoći, no počeo je vikati. Rekao mi je da odmah odem u toalet i prijetio da će se olakšati na podu zrakoplova - rekla je Kuo. Na kraju je, zajedno sa svojim kolegicama, pristala pomoći putniku. 

- Kada ga je kolegica skinula, donijele smo deku kako bismo mu pokrile genitalije. No on me ljutito udario po ruci i rekao da ne želi deku nego da je jedino htio da ga skinem kako može otići na toalet - rekla je. 

No, skidanje putnika nije bila najveća trauma kabinskog osoblja na letu do Tajvana. Putnik ih je pozvao opet u toalet kada se olakšao. Ovoga puta je tražio da mu obrišu stražnjicu. 

Glavna stjuardesa je nevoljko na to pristala, a kasnije je za medije objasnila da nije htjela putnika ostaviti u toaletu. 

Neugoda je tada prešla u poniženje kada je putnik počeo stenjati, očito od užitka, dok mu je glavna stjuardesa brisala stražnjicu. Na rukama je imala tri para rukavica od lateksa. 

- Počeo je stenjati "o, dublje, dublje", a kasnije je optužio glavnu stjuardesu da ga nije dobro obrisala i tražio je da to učini opet - objasnila je Kuo. Još tri puta ga je morala obrisati nakon toga i zatim su mu navukle hlače. 

Iz EVA Aira su napomenuli kako njihovo osoblje ne mora uslišati svaku želju putnika, čak ni kada zahtijevaju posebnu pomoć. No, iz sindikata u kojeg su stjuardese ove kompanije učlanjene istaknuli su da je problem sustavan zbog kulture usluga. Predložili su dva rješenja: da se ovakvim putnicima zabrani letenje i da EVA Air počne zapošljavati i muško kabinsko osoblje, javlja Daily Mail. 

Najčitaniji članci