Obavijesti

News

Komentari 373

Prisilna deložacija: Ženu i sina iznijeli iz kuće kod Biograda

Prisilna deložacija: Ženu i sina iznijeli iz kuće  kod Biograda
31

Oko 11 sati interventni policajci maljem su razbili troja vrata te iz kuće u Sv. Filipu i Jakovu iznijeli 30-ak aktivista Živog zida. Na koncu su izveli Dubravku Jasiku i sina

VIDEO

U srijedu u 10 sati pred vrata Dubravke Jasike u Svetom Filipu i Jakovu kod Biograda došli su specijalci kako bi ju deložirali iz njezine kuće. Ona je rekla kako svoj dom neće napustiti 'ni pod cijenu života' jer, tvrdi, nikad nikome nije bila dužna niti je prodala kuću u kojoj živi.

Pokretanje videa...

24sata VIDEO

Specijalci iznijeli 30-ak aktivista, turisti u šoku

Nakon što je bravar bezuspješno obijao bravu, oko 11 sati interventni policajci maljem su razbili troja vrata te iz kuće u Svetom Filipu i Jakovu kod Biograda iznijeli 30-ak aktivista Živog zida te na koncu izveli Dubravku Jasiku i njezina sina Danijela sa psićem.

'Mito i korupcija!' , 'I vi ćete jednog dana biti deložirani!', 'Vrše nasilje!', 'Ja ću se ovime  ponositi, a vi ćete se sramiti!', vikali su aktivisti Živog zida. Dramu su u šoku gledali i turisti.

Pokretanje videa...

24sata VIDEO

Policija Jasiki nije dala da razgovara s novinarima

Dubravka Jasika okupljenim novinarima i susjedima rekla je samo: ' Tjeraju me van!' Ni njoj ni sinu Danijelu policija više nije dala da pričaju s novinarima.

- Vlasnik nekretnine zadnjih 15 godina je Marin Knežević. S gospođom smo se sve dogovorili, ali je ona prije tri mjeseca nasilno ušla u kuću i promijenila brave. Bili smo joj voljni čuvati i namještaj - rekao je kratko zastupnik ovrhovoditelja odvjetnik Ante Ivković.

- Jel to onaj što voli silovati? - vikali su okupljeni misleći pritom na suđenje za silovanje za koje je oslobođen vlasnik kuće Marin Knežević.

Bez kuće je ostala na prijevaru?

Dubravka Jasika u vrijeme rata mijenjala je kuću u Banja Luci za kuću u Sv. Filip i Jakovu. U nju nije mogla ući jer su unutra od 1993. još bile izbjeglice. Navodno su joj Knežević i još neki obećali srediti izlazak izbjeglica traživši da potpiše lažan kupoprodajni ugovor koji bi onda oni kao vlasnici pokazali izbjeglicama i tražili da isele. No ugovor se pokazao pravovaljanim , a primjedbe za krivotvorenje i prevaru sud nije prihvatio.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 373

VIDEO

Hrvatsku bi mogao pogoditi lipanjski monsun. Evo što je to
NESTABILNO VRIJEME

Hrvatsku bi mogao pogoditi lipanjski monsun. Evo što je to

Što je lipanjski monsun o kojem piše Istramet? Radi se o meteorološkom fenomenu s izraženim padalinama i mogućim poplavama. Kako pišu, stabilizacija vremena trenutno nije na vidiku

Kolone i zastoji na A1: Niz je prometnih nesreća u oba smjera, vozi se usporeno
VOZITE OPREZNO!

Kolone i zastoji na A1: Niz je prometnih nesreća u oba smjera, vozi se usporeno

Uoči Dana državnosti i Tijelova mnogi su se zaputili na produženi vikend na more zbog čega je na autocesti nastao potpuni kaos zbog niza prometnih nesreća. Neke su dionice zbog toga zatvorene za promet
Srbin i Hrvat ranili jedan drugog u ratu. Godinama kasnije našli se u kafani: Znao sam da si to ti
POSTALI PRIJATELJI

Srbin i Hrvat ranili jedan drugog u ratu. Godinama kasnije našli se u kafani: Znao sam da si to ti

O priči Perice Voćkića i Matana Šimića snimljen je i dokumentarni film 'Preobraženje'. U njemu pričaju kako su se godinama nakon rata prepoznali u jednoj kafani i postali dobri prijatelji