Obavijesti

News

Komentari 3

Pritvorili su zadarsku dilericu: Pronašli su 330 grama heroina

Pritvorili su zadarsku dilericu: Pronašli su 330 grama heroina

Zadarska policija je kazneno prijavila ženu (39) kod koje je pronađeno oko 330 grama heroina i predala je pritvorskom nadzorniku. Tijekom vikenda policajci u Zadru imali su još posla i zaplijenili još heroina

Zadarski krim policajci  za droge pretražili su dom hrvatske državljanke (39) i pronašli pravo malo narkomansko blago. Osumnjičili su je da je drogu namjeravala prodati. Da joj je naum uspio, zaradila bi, prema policijskoj procjeni,  više od 130 tisuća kuna.

- U sklopu kriminalističkog istraživanja izvršena je pretraga doma kojeg koristi 39-godišnjakinja. Tom prilikom je od nje oduzeto oko 332,9 grama droge heroin pakirano u dva pojedinačna pakiranja, oko 3,8 grama droge marihuane i digitalna vaga za precizno mjerenje. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 39-godišnjakinja je uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinila kazneno djelo neovlaštene proizvodnja i prometa drogama predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske - kaže Ivana Grbin, zadarska policijska glasnogovornica.

Ulovljen pulski diler, u autu skrivao heroin za prodaju
Ulovljen pulski diler, u autu skrivao heroin za prodaju

Tijekom vikenda policajci  Odjela kriminaliteta droga u Zadru imali su još posla i zaplijenili još heroina. Uz kolegicu iz Zadra "pao" je i državljanin Bone i Hercegovine (58) i to s drogom vrijednom 20-ak tisuća kuna. On je čistu drogu držao odvojenu od "punila", odnosno tvari s kojom se miješa te se dobiva veća masa.

Splićani uhićeni zbog speeda, kokaina, heroina i ecstasya
Splićani uhićeni zbog speeda, kokaina, heroina i ecstasya


- Kod njega su pronađene i oduzete dvije plastične vrećice. U jednoj se nalazilo oko 56,4 grama droge heroin, a u drugoj oko 22,9 grama sumnjive praškaste materije nepoznatog kemijskog sastava - dodaje Grbin.
I 58-godišnjeg Bosanca policija je spremila iza rešetaka, kamo ga je odveo pritvorski nadzornik.