Obavijesti

News

Komentari 9

Probudila se iz kome: Ne zna da joj je muž umro u nesreći...

Probudila se iz kome: Ne zna da joj je muž umro u nesreći...
4

Oksana se nakon šest dana probudila iz kome. Liječnici joj još nisu rekli da je njen muž Aleksander poginuo. Njezina sestra Diana još je u komi. Mlada bogatašica je u pritvoru

VIDEO

Oksana Berčenko (27) jedna od žrtava stravične prometne nesreće koju je skrivila bogata ukrajinska nasljednica Aljona Zajceva, nakon šest dana probudila se iz kome, javlja Daily Mail.

Petero ljudi je poginulo dok je još šestero ozbiljno ozlijeđeno u tragičnoj prometnoj nesreći u ukrajinskom gradu Harkovu. Studentica psihologije Aljona Zajceva, koja je već ranije kažnjavana zbog brze vožnje, nalazi se u dvomjesečnom pritvoru dok čeka istragu nesreće te bi, u slučaju da bude proglašena krivom, mogla dobiti i do 10 godina zatvora.

Njezini roditelji kazali su za jedan ukrajinski portal da na koljenima mole obitelji žrtava za oprost te da su spremni dati izdašnu financijsku kompenzaciju, u nadi da će tako njihova nasljednica izbjeći zatvorsku kaznu. 

Iako je pri svijesti, liječnici kažu da je Oksana još uvijek preslaba da bi čula istinu - u istoj nesreći poginuo je njezin suprug Aleksander Evtev (27).

Njezina sestra Diana (20) još je u komi. Nakon zahtjevne operacije, na životu je održavaju aparati. Liječnici nisu sigurni da će se izvući.

Igor Berčenko (55), otac ozlijeđenih djevojaka, kazao je da ih je kontaktirao odvjetnik obitelji Zajcev.

- Što mi znači kompenzacija? - pita se ogorčeni Berčenko.

- Hoće li nam novac vratiti Aleksandera među žive? - dodaje Berčenko koji je zeta pokopao početkom ovog tjedna.

Odbija financijsku pomoć ukrajinskog tajkuna i kaže: "Našoj obitelji pomažu obični ljudi".

Dianin dečko Juri Fomenko kaže da je ona stabilno, ali i dalje u teškom stanju.

- Svaki dan se čujem s njenim roditeljima. I dalje je hrane na cjevčicu. Nitko od nas još nije imao priliku s njom razgovarati, tako da ne možemo reći u kakvom je emocionalnom stanju, ali joj srce i pluća zasad rade dobro.

- Diani treba vremena, ništa drugo joj neće pomoći, možemo samo čekati - dodaje.

Njezina prijateljica Svetlana Otroščenko kazala je da je djevojka u nesreći zadobila ozljede trbušne šupljine, slomljena su joj četiri rebra i lijeva noga, napukla joj je slezena, ima i potres mozga...

Otac mlade bogatašice, za nesreću krivi vozača VW Touarega s kojim se njegova kći sudarila prije nego što je izgubila kontrolu nad svojim Lexusom, te se zabila u gomilu i prevrnula.

- Volkswagen je udario auto koji je vozila naša kći. S obzirom da se radilo o jakom udaru, auto je odbačen na ljude na križanju. Sud mora uzeti u obzir da je u nesreći sudjelovalo dvoje sudionika i dva automobila - kaže Vasilij.

- Prihvatit ćemo bilo kakvu pravičnu odluku suda. Ovo je užasno za obitelji žrtava, ali i za nas - dodaje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Horor u Belgiji! Curu (14) dečko namamio u šumu. Silovali je i mučili, uhitili su 10-ero djece
ODVJETNIKU MUČNO

Horor u Belgiji! Curu (14) dečko namamio u šumu. Silovali je i mučili, uhitili su 10-ero djece

'Ovo nikad nisam doživio u svojoj karijeri', rekao je šokirani odvjetnik osumnjičenog. Pretpostavlja se da je djevojka provela dva dana u šumi i ondje ju je najmanje dva puta silovala, mučila i zlostavljala skupina djece

Doznajemo: Domovinski pokret izbacit će Jurčevića iz stranke!
SVE ZBOG POTPISA

Doznajemo: Domovinski pokret izbacit će Jurčevića iz stranke!

Jurčević se usprotivio  koalicijskom sporazumu s HDZ-om i bio je nezadovoljan što nisu dobili Ministarstvo kulture. Predsjedništvo bi trebalo predložiti tu sankciju Časnom sudu stranke koje će donijeti zadnju odluku
Plaćali bi brak, uvozili Hrvate iz Južne Amerike, homoseksualci ne bi mogli udomljavati djecu
DEMOGRAFSKA POLITIKA DP-A

Plaćali bi brak, uvozili Hrvate iz Južne Amerike, homoseksualci ne bi mogli udomljavati djecu

Obećaju povratnicima da neće morati plaćati porez barem 10 godina. Inzistiraju da se u vrtićima, školama, odvoje muške i ženske svlačionice i slične prostorije. Gay parovima žele zabraniti posvajanje djece