News

Komentari 4

Prodavali figurice Molotovljevih koktela i Zelenskog: Za Ukrajinu smo prikupili 16.540 dolara

Prodavali figurice Molotovljevih koktela i Zelenskog: Za Ukrajinu smo prikupili 16.540 dolara

Napravili smo ih što je više moguće u 24 sata. Tim CB-a došao ih je izraditi na slobodan dan, stoji u priopćenju Citizen Bricka, koji je sav novac donirao neprofitnoj humanitarnoj organizaciji Direct Relief

Rat u Ukrajini bjesni i ne nazire mu se kraj. Jasno, to iziskuje i velike troškove, i s jedne i s druge strane. Zapad Ukrajini pomaže oružjem i novčano. Donacijama pomažu i razne tvrtke, ali i pojedinci.

POGLEDAJTE VIDEO: Suze u Kijevu

U akciju pomoći Ukrajini pridružio se i Citizen Brick. Stranica je to na kojoj se mogu naručiti personalizirane Lego figurice. Ekipa iz Citizena dosjetila se izraditi minifigure ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog, ali i Molotovljevih koktela. 

"Za navedene artikle prikupili smo 16.540 dolara. Cijeli iznos donirali smo Direct Reliefu (neprofitna humanitarna organizacija, op. a.) kako bi se pomoglo njihovim naporima da dovoze medicinske potrepštine onima kojima je to potrebno. Kao što ste možda primijetili, figurice su se gotovo odmah rasprodale. Napravili smo ih što je više moguće u 24 sata. Tim CB-a došao ih je izraditi na slobodan dan", stoji u priopćenje Citizen Bricka.

Figurice Zelenskog prodavane su za 100, a Molotovljevih koktela za 10 dolara.

PRATITE RAZVOJ DOGAĐAJA U UKRAJINI UŽIVO IZ STUDIJA:

Najčitaniji članci