Obavijesti

Promo sadržaj

Proljetni praznici u znaku Art&Spa avanture u Tuhelju

Proljetni praznici u znaku Art&Spa avanture u Tuhelju
6

Dječji proljetni praznici idealni su uz dobro poznati All inclusive light u Termama Tuhelj

Dječji proljetni praznici idealni su uz dobro poznati All inclusive light u Termama Tuhelj. Ovogodišnji uskršnji termin savršeno se poklopio sa sunčanim proljetnim danima koji će vam pomoći da sa svojom obitelji provedete kvalitetno vrijeme uz brojne radionice i boravak u prirodi. To će pomoći vašoj djeci da dobiju dodatan vjetar u leđa koji će im pomoći da što uspješnije rješavanju školske obaveze. All inclusive light paket postao je omiljen paket za sve praznike ne samo što možete neograničeno uživati u određenim uslugama, nego vaša djeca ostvaruju gratis boravak i provode nezaboravno vrijeme uz posebne animacijske aktivnosti. Za ove proljetne praznike, animacijski tim priprema avanturu s daškom umjetnosti.

Proljetna Art&Spa avantura nudi niz aktivnosti u kojima će djeca pokazati svoju kreativnost i umjetnički duh i to na raznim poljima. Djeca će moći naučiti kako su sauna programi odlični i zabavni već od najmlađe dobi, okušat će se u raznim art radionicama gdje će na jedan dan postati modni dizajneri, veliki likovi umjetnici, dizajneri nakita, mali kipari, najbolji plesači, ali će se okušati i u face paintingu i dječjem aqua aerobicu. Ne smijemo zaboraviti ni na dječju večernju animaciju koja će ih toliko zabaviti da će zaspati u sekundi. Mini disco, music quiz, pidžama party, movie night samo su neke od večernjih aktivnosti koja će vašoj djeci pomoći da do kraja dožive dan pun uzbuđenja.

Kako su nam proljetni praznici uvijek vezani uz Uskrs njegovat će se i tradicijski običaji Uskrsa. Djeca će obojit i ukrasiti pisanice, staviti iz u kutijice koje će sami izraditi i uz uskrsnog zeku krenut će u veliku potragu za pisanicama.
Ako se još niste odlučili, nemojte više čekati, rezervirajte svoju Art&Spa avanturu u Termama Tuhelj.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura