Obavijesti

News

Komentari 43

Prometni kolaps je zbog rallyja u Zagrebu, a ovo su bitne upute

Prometni kolaps je zbog rallyja u Zagrebu, a ovo su bitne upute

Sugrađane molimo da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te za razumijevanja zbog mogućih poteškoća u prometu, apelirali su jutros iz Grada Zagreba

VIDEO

Automobili stoje u Vukovarskoj ulici između Savske i Držićeve te na Slavonskoj aveniji od Heinzelove do Savske u smjeru zapada. 

Zbog rallyja je zatvoren zapadni trak Ulice Hrvatske bratske zajednice kod zagrebačkih fontana (u smjeru juga). 

U Zagrebu zatvaraju ulicu zbog ceremonijalnog starta WRC-a
U Zagrebu zatvaraju ulicu zbog ceremonijalnog starta WRC-a

Iz Grada su jutros objavili da će, zbog održavanja sportske priredbe WRC CROATIA RALLY 2024., Ulica Hrvatske bratske zajednice u smjeru jug, od Ulice grada Vukovara do Slavonske avenije, biti zatvorena za sav promet danas, 18. travnja 2024. od 11:00 do 24:00 sata. Radi se o istoj regulaciji prometa kao i prošle godine. Najavili su i da će biti zauzeto istočno i južno parkiralište kod Nacionalne i sveučilišne knjižnice.

- Sugrađane molimo da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te za razumijevanja zbog mogućih poteškoća u prometu - apelirali su jutros iz Grada Zagreba. 

Busevi s Glavnog kolodvora voze obilazno

Priopćenje od ZET-a prenosimo u cijelosti.

'Zbog održavanja startne ceremonije Svjetskog reli prvenstva (WRC Croatia Rally 2024.), u četvrtak, 18. travnja, od 11 do 24 sata, autobusne linije s terminala Glavni kolodvor prometovat će izmijenjenim trasama u smjeru Novog Zagreba zbog zatvaranja zapadnog kolnika Ulice Hrvatske bratske zajednice.

Autobusne linije 108 (Glavni kolodvor - Savski most), 166 (Glavni kolodvor - Donji Dragonožec), 219 (Glavni kolodvor - Sloboština), 220 (Glavni kolodvor - Dugave), 221 (Glavni kolodvor - Travno), 229 (Glavni kolodvor - Odra - Mala Mlaka), 234 (Glavni kolodvor - Kajzerica - Lanište), 241 (Glavni kolodvor - Veliko Polje), 242 (Glavni kolodvor - Podbrežje), 243 (Glavni kolodvor - Kajzerica), 268 (Glavni kolodvor - Velika Gorica), 310 (Glavni kolodvor - Petrovina), 311 (Glavni kolodvor - Cerovski Vrh), 313 (Glavni kolodvor - Vukomerić) i 330 (Glavni kolodvor - Velika Gorica) prometovat će s terminala Glavni kolodvor lijevo Ulicom grada Vukovara, desno Avenijom Marina Držića, desno Slavonskom avenijom, potom će skrenuti lijevo na Aveniju Većeslava Holjevca i nastaviti uobičajenim trasama do krajnjih odredišta. 

U smjeru Glavnog kolodvora autobusi prometuju uobičajenim trasama.

Za vrijeme posebne organizacije prometa, stajalište Lisinski - zapad neće biti u funkciji.

Autobusna linija 218 (Glavni kolodvor - Savica - Borovje) prometovat će s terminala Glavni kolodvor istom trasom kao i gore navedene linije, ali će sa Slavonske avenije skretati lijevo na Kruge i nastaviti uobičajenom trasom. Pri povratku autobusi prometuju redovnom trasom. Autobusi linije 218, u smjeru Savice i Borovja neće koristiti stajališta Lisinski i Nacionalna sveučilišna knjižnica.

Autobusna linija 281 (Glavni kolodvor - Novi Jelkovec) prometovat će izmijenjenom trasom samo u smjeru Novog Jelkovca. S terminala Glavni kolodvor autobusi će skrenuti lijevo na Ulicu grada Vukovara, potom desno na Aveniju Marina Držića te lijevo na Slavonsku aveniju otkuda nastavljaju uobičajenom trasom. Autobusna linija 281, u smjeru Novog Jelkovca, neće koristiti stajališta Lisinski, Nacionalna sveučilišna knjižnica i Kruge.

Korisnike ljubazno molimo za razumijevanje.'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 43

VIDEO

Među osumnjičenima i poznati gospodarstvenik? Uhićenja u četiri županije zbog droge...
AKCIJA POLICIJE I USKOKA

Među osumnjičenima i poznati gospodarstvenik? Uhićenja u četiri županije zbog droge...

U tijeku su uhićenja i hitne dokazne radnje na području Zagreba, Osječko-baranjske, Bjelovarsko-bilogorske i Splitsko-dalmatinske županije...

VIDEO Pogledajte kako je oluja poharala Samobor i okolicu: 'To je katastrofa, čupala je krovove'
'U ŽIVOTU NISAM OVO DOŽIVIO'

VIDEO Pogledajte kako je oluja poharala Samobor i okolicu: 'To je katastrofa, čupala je krovove'

Olujni vjetar zahvatio je cijelu Hrvatsku, a u ponekim dijelovima države napravio je i štetu. Tako je vjetar sa sobom rušio drveće, nosio kišu koja je potopila ulice te skidao krovove s kuća
FOTO Nevrijeme poharalo sjever Hrvatske: 'Vjetar čupao stabla i krovove, to nismo još vidjeli...'
VELIKE SU ŠTETE

FOTO Nevrijeme poharalo sjever Hrvatske: 'Vjetar čupao stabla i krovove, to nismo još vidjeli...'

To je bio kao neki vrtlog promjera oko 50 metara. Već su se sve granje, crjepovi, limovi, salonitne ploče vrtjeli u krug. U našem dvorištu završio je sav crijep sa susjedova pomoćnog objekta, ispričali su nam mještani