Obavijesti

News

Komentari 53

Pronašla svoj ukradeni bicikl na 'Fejsu' pa ga ukrala natrag!

Pronašla svoj ukradeni bicikl na 'Fejsu' pa ga  ukrala natrag!
1

Jenni se susrela s kradljivcem koji je njen bicikl prodavao preko interneta. Zamolila ga je da se malo provoza i isproba bicikl. Potom je "dala gas" i pobjegla...

VIDEO

Krađe bicikala uobičajena su stvar i u Velikoj Britaniji, a Jenni Morton-Humphreys (30) dokaz je kako se lopovima može zagorčati život. Nedugo nakon što su joj u Bristolu ukrali skupocjeni njemački trkaći bicikli, Jenni je njegovu fotografiju objavila na Facebooku i zamolila za pomoć. 

Ubrzo joj se javio muškarac koji je njen bicikl vidio na internetskim malim oglasima. On je kontaktirao lopova i rekao mu da je "njegova sestra" zainteresirana za bicikl. Dogovorio je susret Jenni i kradljivca,

Iako je Morton-Humphreys policiji rekla da se ide naći s lopovom, oni joj nisu željeli pomoći, čak su joj savjetovali i da to ne čini zbog "prevelikog rizika".

Jenni se ipak susrela s kradljivcem njenog bicikla. Pretvarala se da je zainteresirana za kupnju i postavljala pitanja. Naposljetku je upitala i može li ga malo provozati kako bi ga isprobala, piše Daily Mail.

Sjela je na bicikl i "dala gas":

- Netko je povikao 'ona se ne vraća', nisam se osvrtala niti provjeravala slijedi li me netko. Ubrzo sam došla na veliki kružni tok i skrenula prema središtu grada. Tada me više nije bilo strah, rekla je Jenni.

Čovjek koji je oglas otkrio na internetu ostao je s kradljivcem koji mu se žalio kako mu hitno treba 95 funti (oko 900 kuna). 

Jenni je na kraju dodala kako su joj lopovi malo dotjerali bicikl:

- Čak su mi popravili i prednje svjetlo, rekla je Jenni. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.