Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Provedite s Azur Toursom putovanje iz snova!

Putnička agencija AZUR TOURS d.o.o. utemeljena je 1999. i ove godine slavi 20.- godišnjicu rada i djelovanja na hrvatskom tržištu

Foto: Azur Tours

Iz aktualne agencijske ponude izdvajamo:

Ljetovanje na Jadranu – ponuda preko 300 hotela i apartmanskih naselja od Istre do Dubrovnika. Veliki broj soba u zakupu, akcijske cijene, popusti za rane uplate.

Foto: Azur Tours

Skrećemo pozornost na našu rubriku Akcije Hrvatska – gdje se na jednom mjestu nalazi ponuda hotela koji imaju objavljene posebne ponude i akcije.

Europska putovanja zrakoplovom – široka ponuda avio tura. Provjereni programi, kvalitetni vodiči i kvalitetni hoteli. Iz ponude izdvajamo povoljna putovanja u St.Peterburg i Istanbul te raznovrsnu ponudu putovanja za Portugal. Skrećemo posebnu pozornost i na bogato 9-dnevno putovanje Istanbul i Kapadokija.

Foto: Azur Tours

Europska putovanja autobusom – sa nama su dostupni i najskrovitiji dijelovi Europe. Iz ponude izdvajamo putovanje Antička Grčka: busom iz Zagreba, brodom iz Venecije. Zanimljiv program uz pratnju vrhunskog vodiča

Daleka putovanja – sa Azur Toursom cijeli svijet je Vaš. U našoj ponudi su najatraktivnija odredišta na svim kontinentima.  Izdjavamo putovanje za Jordan i Izrael po cijeni 7.990 kn, putovanje Maroko – kraljevski gradovi po cijeni 6.890kn; putovanje u Iran po cijeni 8.990 kn te ponudu putovanja za Kubu po akcijskoj cijeni 8.990 kn. Tu su i ponde putovanja za Japan, Kinu i Južnu Koreju.

Foto: Azur Tours

Za one koji su skloni avanturističkim putovanjima, predlažmo posjet Ugandi uz trekking i safari sa čimpanzama i gorilama..

Provjerite našu ponudu i obratite se s povjerenjem.

AZUR TOURS d.o.o
Trg bana J.Jalečića 4
10000 Zagreb
www.azurtours.hr

Tema: Promo sadržaj

Message