Obavijesti

News

Komentari 21

Proteklog tjedna nestalo je 11 ljudi, među njima curica (6)

Proteklog tjedna nestalo je 11 ljudi,  među njima curica  (6)
6

Nestalo je 11 ljudi, od čega je čak devet maloljetnika, izvijestili su iz evidencije nestalih osoba NENO. Od 15 nestalih iz prošlotjednog izvješća, našli su ih sedam

VIDEO

U posljednjih tjedan dana nestalo je 11 ljudi, od čega je čak devet maloljetnika, izvijestili su iz evidencije nestalih osoba NENO. Od 15 nestalih iz prošlotjednog izvješća, pronađeno ih je sedam. Policija još uvijek traži Ivicu Bagu, Kristinu Skorupski, Andrijanu Pranjić, Antoma Hajdera, Milorada Ignaca, Damira Ignaca, Mariju Mucak i Paulu Škrjanec. 

Valentino Čont (17) je visok 170 centimetara, ima plavu kosu i zelene oči. Valentino je u srijedu, 24. srpnja otišao s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja 70/A u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u bijelu košulju i tamne hlače.

Franko Detelj (17) je visok 180 centimetara, ima smeđu kosu i oči i slabije je tjelesne građe. Franko je u petak 19. srpnja, otišao s adrese u Zagrebu, 1. Njivice 22 u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u plave hlače za kupanje, crne tenisice i plavi ruksak.

Aleksandra Antić (16) je visoka 150 centimetra, ima crnu kosu i kestenjaste oči, okruglo lice i slabije je tjelesne građe. Aleksandra je u nedjelju, 21. srpnja otišla s adrese u Glini u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Krunoslav Jačmenjak (38) je visok 176 centimetra, ima kestenjastu kosu i smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Krunoslav  je u subotu, 20. srpnja otišao s adrese u Dedini u nepoznato. Nije poznato što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Ante Kartelo (16) je visok 180 centimetra, ima smeđu kosu i smeđe oči. Ante je u ponedjeljak, 22. srpnja otišao s adrese u Rijeci u nepoznato. Nije poznato što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Tošo Marić (49) ima sijedu kosu, plave oči, okruglo lice i jače je tjelesne građe. Tošo je u subotu, 20. srpnja otišao s adrese u Zagrebu, Peščenica u nepoznato. U trenutku nestanka imao je na sebi donji dio sive trenirke i majicu kratkih rukava.

Martina Mašić (16) ima crnu kosu i oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Na nosu ima piercing. Martina je u četvrtak, 25. srpnja otišla s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja 70/A u nepoznato. U trenutku nestanka imala je na sebi plave traperice, zelenu majicu i bijele tenisice.

Tara Alissa Monjik (6) je visoka 120 centimetra, ima smeđu kosu, smeđe oči i ovalno lice. Tara Alissa se u nedjelju, 21. srpnja udaljila s adrese u Petehima. U trenutku nestanka bila je odjevena u narančastu majicu, kratke hlače i nosila je japanke.

Dragana Slanček (16) je visoka 153 centimetara, ima riđu kosu, kestenjaste oči, okruglo lice i slabije je tjelesne građe. Na lijevoj nozi ima tetovažu. Dragana je u srijedu, 24.srpnja, otišla s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15 u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u tom trenutku.

Vesna Stanić (17) je visoka 168 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči. Ima okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Vesna je u subotu 20. srpnja otišla s adrese u Bedekovčini u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Andrej Škrjanec (16) ima svijetloplavu kosu i plave oči. Ima ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Andrej je u nedjelju, 21. srpnja, otišao s adrese u Petehima u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu majicu kratkih rukava i šarene kratke hlače.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...
VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'
METEOROLOŠKI FENOMEN

VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'

Filipinske vlasti zatvorile su škole na dva dana nakon što se nekoliko dana zaredom temperatura nije spuštala ispod 40 stupnjeva. U nekim dijelovima zemlje bilo je i preko 50 °C