Obavijesti

News

Komentari 19

Provalili mu u stan, izudarali ga i ukrali mu nekoliko tisuća kuna

Provalili mu u stan, izudarali ga i ukrali mu nekoliko tisuća kuna
1

Trojica maskiranih muškaraca u Slav.Brodu počinila razbojništvo nad 54-godišnjakom. Ušli su u njegov stan, izudarali i prijetili smrću pištoljem i drvenom palicom, ukrali nekoliko desetaka tisuća kuna i pobjegli

VIDEO

Napadnuti 54-godišnjak zadobio teže ozljede glave, pretragom stanova i kuća napadača pronađena droga, dio novca. Svoj trojici za počinjenja kaznenih djela prijete višegodišnje kazne zatvora. 

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom, 27-godišnjakom i 51-godišnjakom, svi s područja Slavonskog Broda, a zbog počinjenja više teških kaznenih djela.

Provalnik napao policajku, ona ga propucala: Završio u bolnici
Provalnik napao policajku, ona ga propucala: Završio u bolnici

Policija sumnjiči 23-godišnjaka i 27-godišnjaka da su 27.srpnja navečer oko 22 sata u centru Slavonskog Broda, na poticanje 51-godišnjaka, počinili kazneno djelo razbojništva nad 54-godišnjakom, maskirani su, s kapama na glavi i povezima na licima, ušli su u njegov stan i prijetili mu smrću tražeći novac. Jedan od počinitelja imao je pištolj a drugi drvenu palicu, 54-godišnjaka su fizički napali, izudarali ga i iz njegova stana otuđili više desetaka tisuća kuna. Napadnuti je pritom zadobio teške ozljede glave, prevezen je u brodsku Opću bolnicu i zadržan je na liječenju.

Obavljao joj radove na kući pa ukrao nakit vrijedan 30.000 kn
Obavljao joj radove na kući pa ukrao nakit vrijedan 30.000 kn

Policija je uhitila sva tri počinitelja navedenih teških kaznenih djela, 23-godišnjaka i 51-godišnjaka 20.kolovoza a dan kasnije i 27-godišnjaka. Krim istragom utvrđeno je da su kazneno djelo razbojništva počinili 23-godišnjak i 27-godišnjak, dok je 51-godišnjak počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. 

Naime, slijedom naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu policajci su pretražili obiteljske kuće, stanove i druge prostorije osumnjičenih, te tom prilikom kod 51-godišnjaka pronađeno je nekoliko tisuća eura i 10,3 grama droge amfetamina zapakirano u više paketića, kod 27-godišnjaka je pronađeno nekoliko tisuća kuna a kod poznanika osumnjičenog 23-godišnjaka pronađen je i oduzet pištolj.

Policijski službenici su osumnjičene uz kaznene prijave predali pritvorskom nadzorniku PU brodsko-posavske, te će ih potom predati u Županijsko državno odvjetništvo na daljnje postupanje. Kako, neslužbeno, doznajemo za kazneno djelo razbojništva počiniteljima prijeti kazna zatvora od 3 do 12 godina, za zloporabu droga zatvor od 1 do 12 godina a za nanošenje teških tjelesnih ozljeda zatvor od 6 mjeseci do 5 godina. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.