Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
61 komentara

Provalio u trgovinu pa se skrio među policama i pokrio krpama

Kad su provalnici upali u trgovinu, netko od prolaznika ili stanara koji žive u toj ulici pozvao je policiju. Nakon dojave građana pred prodavaonicu je brzo stiglo osmero policajaca...

Foto: Snimo čitatelj

U trgovinu u Ulici kralja Zvonimira u Zagrebu u nedjelju oko 17 sati provalila su dva lopova. Odvalili su lokot koji je bio na vratima te stavili svoj i zaključali.

Kad su provalnici upali u trgovinu, netko od prolaznika ili stanara koji žive u toj ulici pozvao je policiju. Nakon dojave savjesnih građana pred prodavaonicu je brzo stiglo osmero policajaca. Okružili su lokal kako im provalnik ne bi pobjegao.

- Policajci su obili vrata trgovine jer su provalnici bili stavili svoj lokot. Kad su ušli, zatekli su muškarca, izveli su ga na ulicu te da spremili u maricu - kazala je prodavačica koja radi u prodavaonici u koju je provaljeno.

Čitatelj koji je fotografirao uhićenje kazao je da se muškarac nije odupirao uhićenju.

- Na intervenciju je stiglo sedam policajaca i jedna policajka. Kad su ušli u trgovinu, vrlo brzo su pronašli lopova. Navodno se sakrio između polica i pokrio se krpama, valjda da ga ne primijete. Drugi provalnik je shvatio da dolazi policija, pa je pobjegao u nepoznato - rekao je čitatelj. Kako doznajemo, policajci V. policijske postaje Zagreb zatekli su i uhitili muškarca (44) tijekom provale u trgovinu. Nakon što su ga uhitili, odvezli su ga u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. 

"Stiglo je sedam policajaca i policajka. Nije imao kamo", rekao je čitatelj koji je snimio uhićenje.

Foto: snimio čitatelj

Okružen sa svih strana

Policajci su spremili provalnika u maricu te ga odvezli u postaju na krim istraživanje.

Nije se odupirao

Pronašli su ga u trgovini, mirno se predao policajcima.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message