Obavijesti

News

Komentari 144

Psiholozi: Bornu Rajić nigdje ne zovu, pa se zato sama gura

Psiholozi: Bornu Rajić nigdje ne zovu, pa se zato sama gura
1

PSIHOPROFIL BORNE RAJIĆ: U novom broju najčitanijeg hrvatskog tjednika Express pročitajte što je Bornu potaknulo da svoje misli proširi svijetom

VIDEO

Borna Rajić već neko vrijeme je tema svih kava i druženja, a njezini video uratci šire se društvenim mrežama brže od bilo čega drugoga. Bilo da pjeva o Gospi ili Titu, Borna zna privući pažnju.

Psihijatri, neurolozi i forenzičari samo za Express analiziraju njezinu pseudopsihologiju i pseudofilozofiju, koja je puno više od ekscentričnosti. Čini sve da bude primijećena, jer izgleda kao da je više nitko nigdje ne zove. Što se dogodilo s Bornom od njezinih početaka u Omišu do danas pročitajte samo u Expressu.

Express donosi i priču o prodaji Rijeke – država je odlučila riješiti se dionica Luke Rijeke, a prethodno je Uprava luke njihovu cijenu srušila. Je li hitna investicija koja je Hajdašu Dončiću nužna u predizbornoj godini kako bi pokazao da se radi?

Što se to događa na Pantovčaku i je li Kolinda Grabar Kitarović izgubljena u svojim ovlastima? Predsjednica i Tomislav Karamarko nisu dočekali Zorana Milanovića na sastanku kod Kolinde. Tko je ispao 'mali od kužine', a tko frajer pročitajte u novom broju najčitanijeg hrvatskog tjednika Express.

Nekoć je u Zagrebu bilo pomodno otvoriti pizzeriju, a od kad je Milanović spomenuo Thomasa Pikettya, onda je i on ušao u modu. Pozaspali su pomodari koji su se pojavili na njegovom predavanju o kojem sve možete pročitati u novom broju Expressa.

Sjećate li se Mirzinog jata? Zbog Mirze su banke ostajale bez novca, a žene su mu slale tisuću pisama dnevno. Balkanski Michael Jackson govori o zlatnim godinama benda koji je obilježio generacije bivše države.

U Expressu još pročitajte zašto je Nikša Bratoš odbio Severinu i sve o kandidaturi Hillary Clinton.

>>> Od 24. travnja samo uz Express potražite drugi sat iz nove kolekcije satova Brenatt. Express plus ručni sat samo za 79,00 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 144
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...