Obavijesti

News

Komentari 135

Potjera na Laništu: Pljačkaša policija hvatala ispred stana

Potjera na Laništu: Pljačkaša policija hvatala ispred stana
16

Policija je u zasjedi čekala razbojnika koji je navodno opljačkao banku. Primijetio ih je i pobjegao. Stigli su ga kod Plitivica, gdje je pljačkaš ranjen. Kasnije je preminuo

VIDEO

Čuo sam dva pucnja i izašao na balkon. Vidio sam policajce kako ulaze u kombi i kreću za autom, rekao je Zagrepčanin koji je svjedočio pucnjavi.

Prema izjavama očevidaca, četvorica specijalaca u četvrtak su navečer u zagrebačkom Laništu čekali muškarca parkirani u civilnom kombiju. Sumnjali su da je istog dana oko 19 sati opljačkao Privrednu banku. 

Sumnjivac je nešto prije 22 sata u crnom BMW-u stigao na Lanište. Primijetio je policajce i počeo bježati. Čula se pucnjava. U suludom bijegu udario u crveni Audi imotskih registracija. Pobjegao je prema Arena centru pa na zagrebačku obilaznicu. 

Policajci su ga navodno pratili autocestom do pred benzinsku postaju Ine na odmorištu Plitvice, gdje su ga pokušali uhititi. U obračunu muškarac je zadobio teške ozljede i prevezli su ga u Vinogradsku bolnicu s teškim ozljedama glave, od kojih je i preminuo, javlja HRT.  

Iako se prvotno sumnjalo da je stradao u obračunu, kako neslužbeno doznaje Večernji list, muškarac je sam sebi, tijekom uhićenja, pucao u glavu.

U Laništu, kao i na benzinskoj postaji, očevid će vjerojatno trajati do dugo u noć. Policajci su češljali teren i skupljali tragove, a u Laništu su bili i pripadnici ATJ Lučko. 

'Vruće' u Laništu: Sat prije pucnjave opljačkana kladionica

Svega sat vremena prije početka potjere za pljaškašem, u istom je naselju, Laništu, maskirani razbojnik opljačkao poslovnicu sportske kladionice favorit. Razbojnik je ukrao nepoznatu količinu novca pod prijetnjom vatrenim oružjem i pobjegao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 135
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.