Obavijesti

News

Komentari 9

Pucnjava u knjižnici: Četvero ljudi ozlijeđeno, dvoje mrtvih

Načelnik policije Douglas Ford kazao je kako se napadač predao policiji nakon što je zgrada opkoljena, ali nije otkrio njegov identitet niti razlog napada. Usmrćene su dvije žene

VIDEO

Dvije su osobe ubijene, a četiri hospitalizirane nakon što je u ponedjeljak mladić počeo pucati u knjižnici u gradu Clovisu u saveznoj državi New Mexico, kazali su lokalni dužnosnici.

Incident se dogodio oko 16 sati po lokalnom vremenu i napadač je uhićen nakon što je policija opkolila zgradu knjižnice.

Ubojstva na tako javnom mjestu predstavljaju tragični udarac gradu u blizini granice s Teksasom, kazao je gradonačelnik David Lansford na konferenciji za novinare. Identitet i dob žrtava nije objavljena. Glasnogovornik bolnice u teksaškom gradu Lubbocku Eric Finley kazao je kako je dvoje pacijenata životno ugroženo.

Stanovnica Clovisa Vanessa Aguirre bila je u knjižnici sa sinom kad je ušao muškarac i počeo pucati u zrak, prenosi list Eastern New Mexico.

"Sve se dogodilo tako brzo", kazala je.

"Brzo smo pobjegli. Moja je torba još tamo".

Načelnik policije Douglas Ford kazao je kako se napadač predao policiji nakon što je zgrada opkoljena, ali nije otkrio njegov identitet niti razlog napada. Usmrćene su dvije žene, a ozlijeđene su dvije žene i dva muškarca. 

U Clovisu, gradu od 40.000 stanovnika smještena je zrakoplovna baza Cannon.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Strava u Bjelovaru: Ubio punicu i više puta izbo ženu pa se ubio: 'Žena nije u životnoj opasnosti'
DVOSTRUKO UBOJSTVO

Strava u Bjelovaru: Ubio punicu i više puta izbo ženu pa se ubio: 'Žena nije u životnoj opasnosti'

Dvostruko ubojstvo šokiralo je Bjelovar u subotu ujutro. U stravičnom zločinu još je jedna žena teško ozlijeđena potvrdili su iz policije
Kako Plenki drži konce Vlade i HDZ-a: 'U njegovu uskom krugu povjerenja samo su trojica...'
POLUGE VLASTI

Kako Plenki drži konce Vlade i HDZ-a: 'U njegovu uskom krugu povjerenja samo su trojica...'

Plus+ NOVI EXPRESS Uvid u kuloare Banskih dvora, gdje se ispod glasa analiziraju najnoviji detalji dogovora s DP-om, premijerovo raspoloženje i ono što dolazi u trećemu mandatu