Obavijesti

News

Komentari 18

Puhovski: To je degutantno, ministar Ćorić je tračibaba!

Puhovski: To je degutantno, ministar Ćorić je tračibaba!
1

Politički analitičar Žarko Puhovski u gostovanju je na televiziji N1 ministra Tomislava Ćorića nazvao 'tračibabom' nakon što je ovaj prozvao novinara te televizije

VIDEO

Podsjetimo, ministar Tomislav Ćorić danas je izazvao lavinu negativnih reakcija nakon što je novinaru televizije N1 Hrvoju Krešiću rekao da zna što privatno piše u novinarskim grupama.

Pogledajte video: Ministar Ćorić o spornom memorandumu

Pokretanje videa...

03:45

- Ustanovili smo da gospodin Ćorić nije kao Dodik, netko tko prisluškuje i priznaje to, nego je više tračibaba, tračidijete, da budemo politički korektni - bavi se tračevima. Ideja da se netko tko je javni dužnosnik bavi osobnim stavovima novinara je po mom sudu degutantna i apsolutno nezamisliva, rekao je Puhovski i dodao da je takav tip polemike, koji polazi od tračeva, izgubio smisao temeljne distinkcije dvije važne javne funkcije - novinarske i političke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kad se postavlja pitanje 'znam ja s kim ste vi razgovarali', to nije policijsko, nego tračersko, a to je još i gore za javnu atmosferu, zaključio je Puhovski u razgovoru za N1

'To je bio pokušaj uništavanja mog kredibiliteta'

O svemu je danas progovorio i sam novinar Hrvoje krešić.

- Mogu samo nagađati čime me pokušao difamirati ministar Ćorić, postoji netko u upravi Ine tko se preziva isto kao ja, možda je ciljao da smo u nekim rodbinskim odnosima, ne mogu zamisliti na što je točno mislio osim što mi je jasno da je umjesto odgovora prijetio i difamirao te pokušao obezvrijediti moj rad kao da je rezultat nečeg drugog, a ne rada u javnom interesu, rekao je Krešić.

- Pitanje je vrlo jednostavno, što je profitabilnije za Inu, je li to slanje nafte u Mađarsku i prodaja ili je profitabilnije naftu iz hrvatskih naftnih polja prerađivati u hrvatskim rafinerijama.

Krešić smatra da su se njegove poruke na koje se osvrnuo ministar Ćorić mogle vidjeti na jednoj neslužbenoj stranici vlade koju vodi glasnogovornik vlade. Tamo se objavljuju obavijesti i novinari različitih redakcija komentiraju neke vladine poteze.

- Ovo danas doživio sam kao pokušaj skretanja priče na drugi kolosijek i pokušaj uništavanja mog kredibiliteta, zaključio je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora