Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bukovačka je bila pod vodom: Upao u rupu i skoro se utopio

Na Bukovačkoj cesti u Zagrebu pukla je cijev magistralnog vodovoda, te je poplavila pločnik i nogostup. Policija je morala zaustaviti promet zbog čega su nastali veliki zastoji

Foto: Čitatelj
163 komentara

Bukovačka pod vodom

Posted by 24sata on Thursday, September 1, 2016

U četvrtak ujutro pukla je velika vodovodna cijev na Bukovačkoj cesti u Zagrebu zbog čega su nastali veliki zastoji u prometu. Voda je, naime, u jednom trenutku u potpunosti poplavila cestu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: Snimio čitatelj

-  Jedan muškarac na skuteru ignorirao je znakove policije koja je zatvorila cijeli promet, te se nastavio voziti po nogostupu i upao je u rupu duboku 2,5 metara.  Utopio bi se u njoj da ga nisu izvukli jedan policajac i jedan vojnik - kazao nam je čitatelj koji nam je poslao fotografije.

- Prema informacijama iz Ministarstva unutarnjih poslova, Policijske uprave zagrebačke došlo je do puknuća cjevovoda magistralnog vodovoda u Bukovačkoj te je u potpunosti zatvoren promet za sva vozila. Na teren su izašli dežurni službenici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama i djelatnici Vodopsrkbe i odvodnje. Molimo sve građane za strpljenje te da koriste zapadni nogostup/Bukovačkom cestom od Maksimirske do Petrove ulice do daljnjega - priopćio je Ured za upravljanje hitnim situacijama.

U promet pušten jedan trak

Pušten je u promet jedan prometni trak u smjeru sjevera na Bukovačkoj cesti koja je od jutros bila poptuno zatvorena zbog puknuća vodovoda, što još otežava promet u tom dijelu grada.

Od zagrebačke policije doznaje se da je u 12,20 sati promet Bukovačkom u smjeru sjevera omogućen krajnjim zapadnim trakom, dok se u smjeru juga vozila preusmjeravaju u Božidarevićevu ulicu i dalje prerma Crnčićevoj iz koje se ponovno uključuje na Bukovačku cestu.

Drugi trak još zatvoren zbog radova pa se zasad ne očekuje da bi uskoro mogao biti otvoren za promet.

Policija poziva vozače da i dalje koriste obilazne pravce dok se kvar u potpunosti ne otkloni i cesta ne sanira.

Obilazni prometni pravci su Bukovačka - Petrova – Jordanovac – Maksimirska, Bukovačka - Bukovac Gornji - Svetošimunska - Avenija Gojka Šuška - Mandlova - Branimirova, te  Bukovačka -Remete - Kameniti stol  - Remetska - Mirogojska - Medveščak - Ribnjak - Palmotićeva.

Foto: čitatelj

 

I ZET je objavio kako je smanjena protočnost prometa u zoni raskrižja Maksimirske i Bukovačke ceste, zbog puknuća vodovodne cijevi na Bukovačkoj.

Autobusne linije 203 – Svetice – Vinec – Krematorij, 226 –Kaptol– Remete -  Svetice, 227 – Svetice  - Gornji Bukovac  - Jazbina – Bliznec , 228 – Svetice – Rebro – Svetice, prometuju izmijenjenom trasom i to Maksimirskom cestom, Jordanovac, Petrova, Bukovačka dalje na svoje redovite trase, istom trasom u povratku.

Možda vas zanima i ovo:
Message