Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
112 komentara

Pupovac vandalima: 'Tko tebe kamenom, ti njega kruhom...'

Sada nakon ove oslobađajuće kampanje ne samo za srpsku zajednicu nego i cijelo društvo mi s pravom očekujemo jedan mandat. Neće nas podržati samo glasači SDSS-a nego mnogi drugi, tvrdi Pupovac

Šibenik: Pupovac zahvalio onima koji su uništavali plakate
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
112 komentara

Očekivali smo da će biti reakcija, kojih uvijek ima, ali nismo očekivali toliku eksploziju mržnje i poruka nasilja. Nismo mogli očekivati da će šest ćiriličnih slova biti toliki povod za tu vrstu netolerancije, kazao je Milorad Pupovac (SDSS) nakon što su njihovi plakati diljem zemlje uništeni ili išarani gnjusnim porukama. Vandalima su iz SDSS-a odgovorili novim plakatima, a na ćirilici i latinici zahvalili su im za uništavanje plakata i sudjelovanje u njihovoj kampanji. 

- Ako me pitate zašto ovakva preljepnica, koja se obično šalje nakon izbora nakon postignutih rezultata, mi smo se na to odlučili da onima koji šalju tu vrstu poruka, ne odgovaramo na grub i polemičan način nego bliže iskonskoj kršćanskoj poruci: Tko tebe kamenom, ti njega kruhom, uz nešto poduke, a to je da nitko ili rijetki znaju u čemu mogu sudjelovati ili doprinositi, a najmanje to znaju oni koji to rade iz slijepih uvjerenja i mržnje - kazao je Pupovac. 

SRAMOTAN ČIN Ćiri su napravili osmrtnicu: 'Za neke sam umro, ali još sam živ'

Kampanju su osmišljavali sami i u hodu, uz podršku dizajnerskog studija, a Pupovac kaže da su upravo zbog njih plakati i poruke vidljivi, sa snažnim vizualom i potpuno podudarni s SDSS-ovim sloganima i porukama. Pupovac je na početku kampanje bio uvjeren da će njihova biti lista iznenađenja. 

MILORAD PUPOVAC: 'Naš cilj nije samo osvajanje mandata za EU parlament...'

- Sada nakon ove oslobađajuće kampanje ne samo za srpsku zajednicu nego i cijelo društvo mi s pravom očekujemo jedan mandat. Neće nas podržati samo predani glasači SDSS-a nego mnogi drugi naši sugrađani. Naša kampanja je prerasla razmjere kampanje i ona je postala društveno relevantna poruka - poručio je Pupovac.

Zahvalan je svima koji su se uključili u njihovu kampanju, posebno Miroslavu Ćiri Blaževiću, koji je, navodi, svojom magičnom snagom i šarmom te dubokom porukom dosegnuo puno dalje nego što bi to oni kao stranka ikada mogli. 

Prokomentirao je kratko i lažnu Ćirinu osmrtnicu. 

- Ta osmrtnica samo pokazuje da je Miroslav Ćiro Blažević besmrtan - zaključio je Pupovac.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message