Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
170 komentara

Putin na vjenčanju u Austriji: Mladencima je "poklonio" zbor

Putin je ostao na vjenčanju ministrice vanjskih poslova i njezinog partnera samo sat i 20 minuta, a onda je požurio dalje jer ga u subotu čeka i sastanak s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel

Austria's Foreign Minister Kneissl dances with Russia's President Putin at her wedding in Gamlitz
Foto: POOL
170 komentara

Ruski predsjednik Vladimir Putin je u subotu oko 14 sati stigao na vjenčanje Karin Kneissl (53), austrijske ministrice vanjskih poslova iz ekstremno desne Slobodarske stranke Austrije. Iako se nagađalo da će Putin stići helikopterom, došao je u konvoju automobila.

Austria's Foreign Minister Kneissl dances with Russia's President Putin at her wedding in Gamlitz | Autor: POOL Foto: POOL

Malo prije Putina (65) na vjenčanje je došao austrijski premijer Sebastian Kurz.

Austria's Chancellor Kurz congratulates Foreign Minister Kneissl at her wedding in Gamlitz | Autor: POOL Foto: POOL

Kneissl i njezin suprug Wolfgang Meilinger (54), poduzetnik, su na vjenčanje stigli s kumovima u kočiji dok su za njima vozili traktori s prikolicama u kojima su bili gosti. Kancelar Kurz (31) je ipak došao službenim automobilom.

Putin je mladenki dao buket cvijeća. S Putinom su stigli i „Donski Kozaci“, državni akademski ansambl pjesama i plesova Donske regije Rusije koji je Putin "poklonio" mladencima.

Austria's Foreign Minister Kneissl and her groom Meilinger celebrate their wedding in Gamlitz | Autor: POOL Foto: POOL

Radi se o jednom od najpopularnijih plesnih i zborskih ansambala u Rusiji, koji će zabavljati mladence. Putin je ostao na vjenčanju samo sat i 20 minuta, a onda je požurio dalje jer ga u subotu čeka i sastanak s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message