News

Komentari 0

Putin pohvalio ruske špijune

Putin pohvalio ruske špijune

Želim uspjeh svima koji štite Rusiju i naš narod od vanjskih i od unutarnjih prijetnja, koji brane naš suverenitet i naše državne interese, izjavio je Putin

Ruski predsjednik Vladimir Putin pohvalio je u nedjelju "hrabrost" ruskih špijuna, u prigodi sto godina rada ruske Službe za vanjsko obavješćivanje (SVR).

- Želim uspjeh svima koji štite Rusiju i naš narod od vanjskih i od unutarnjih prijetnja, koji brane naš suverenitet i naše državne interese - rekao je Putin u govoru u sjedištu SVR-a u Moskvi.

- Dobro znam da su odani i odvažni ljudi koji rade u SVR-u, sljedniku prve glavne uprave sovjetske službe sigurnosti (KGB), istaknuo je.

Kremaljski čelnik, i sam bivši agent KGB-a, koji u zadnje vrijeme rijetko putuje, položio je vijenac kod novog spomenika ispred zgrade SVR-a koji ove godine slavi stotu obljetnicu rada.

- Nadam se da će Služba za vanjsko obavješćivanje (...) i dalje aktivno sudjelovati u otkrivanju i u neutralizaciji mogućih prijetnja Rusiji - rekao je.

- Uspješan rad sigurnosne službe utemeljen na zakonu i na nacionalnim interesima, uvijek je bio i bit će posebno važan za Rusiju - rekao je ruski predsjednik.

Najčitaniji članci