Obavijesti

News

Komentari 31

Putinov zloglasni Čečen se ipak predomislio: 'Ne odlazim jer me čeka borba protiv sotonizma'

Putinov zloglasni Čečen se ipak predomislio: 'Ne odlazim jer me čeka borba protiv sotonizma'

Vođa Čečenije se predomislio oko podnošenja ostavke. Trenutno je spreman raditi bez godišnjeg odmora, a u budućnosti želi oboriti dosadašnji rekord staža među vođama ruskih regija.

VIDEO

Ramzan Kadirov se predomislio oko podnošenja ostavke, jer po njegovom mišljenju nema pravo napustiti svijet u tako teškoj situaciji kada se "naša zemlja bori protiv globalnog sotonizma u Donbasu".

Vođa Čečenske Republike podijelio je svoja razmišljanja o svojoj važnoj ulozi u ruskoj politici na privatnoj stranici u Telegram kanalu.

"Ovih dana puno se raspravlja o mojim riječima o godišnjem na neodređeno vrijeme. Razmišljanja, analize, prognoze, špekulacije. Želim smiriti atmosferu i zaustaviti sve glasine.

Tog dana sam naišao na objavu u kojoj je pisalo da sam na tom mjestu 15 godina i da sam dugovječan među vođima regija. Mislio sam da je to puno i odlučio sam saznati vaše mišljenje. Kasnije sam saznao da tzapravo nisam takav dugovječan - prethodni rekord je, kako se pokazalo, 27 godina. Stoga ću reći više: sada sam odlučio ići na obaranje sadašnjeg rekorda. Da vidimo mogu li ovo zaobići.

Zapravo, ja, naravno, nemam pravo tek tako otići. Narod mi je povjerio vođenje regije. A opravdati to povjerenje moja je sveta dužnost. Mogu otići samo ako zamolim narod i predsjednika Rusije. Stoga ćemo priču o neodređenom godišnjem ostaviti za budućnost. Sad više neću ni na običan godišnji.

Već sam rekao da u ovom ključnom trenutku, kada se naša zemlja bori protiv globalnog sotonizma u Donbasu, ni regionalne vlasti ni vojno osoblje svih činova ne mogu ići na godišnji odmor.

Zapravo, izvrsne vijesti već stižu iz Donjeckog pravca. Savezničke trupe tijekom ofenzive razbijaju neprijatelja i zauzimaju nove teritorije. Obećao sam vam dobre vijesti, uskoro ćete ih dobiti. Ostaje još malo pričekati.

Štoviše, trenutačno se nekoliko tisuća odlučnijih dragovoljaca i elitnih boraca sprema poslati u pomoć nadirućim savezničkim snagama. Osim toga, stvorene su nove jedinice koje uključuju prave vojne profesionalce. To su dvije pukovnije i tri bataljona”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Mislite da je 'Hej Slaveni' bila himna Jugoslavije? Varate se...
KRONIKE POVJESNIČARA

Mislite da je 'Hej Slaveni' bila himna Jugoslavije? Varate se...

Tijekom 1984. raspisan je novi, ujedno i posljednji natječaj za jugoslavensku himnu

Gdje su danas članovi Rive? 'Ja sam pobijedio na Euroviziji, ali danas vozim taksi i sretan sam'
DOVELI EUROSONG U ZAGREB

Gdje su danas članovi Rive? 'Ja sam pobijedio na Euroviziji, ali danas vozim taksi i sretan sam'

Plus+ Na vrhuncu slave zadarsku grupu ugasio je rat. I svatko je otišao svojim putem. Emilija Kokić (55) jedina je ostala na estradi, no u međuvremenu je postala i psihoterapeutkinja te ima školu pjevanja
PROSLAVITE USPJEH LASAGNE Zgrabi Oranž  za 7 € i uzmi 20 € na Woltu i 77 € drugih kupona!
ČASTIMO POPUSTOM I DANAS!

PROSLAVITE USPJEH LASAGNE Zgrabi Oranž za 7 € i uzmi 20 € na Woltu i 77 € drugih kupona!

Zbog fantastičnog uspjeha Baby Lasagne akcija traje i cijelu nedjelju! Zgrabi fantastičnu ponudu