Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
44 komentara

Putnici Ryanaira: Osjetili smo udarac, bio je jak, sve se treslo

Dva aviona Ryanaira okrznula su se u zračnoj luci u Dublinu. Jedan od njih trebao je letjeti za Hrvatsku. Nije bilo ozlijeđenih, a svi putnici sretno su stigli u Zadar

Dino stanin/PIXSELL
Foto: Dino stanin/PIXSELL
44 komentara

Putnici na liniji Dublin-Zadar koji su u srijedu ujutro doživjeli manji incident na dublinskom aerodromu, nakon slijetanja na zadarsku zračnu luku nisu djelovali nimalo prestrašeno zbog sudara dvaju zrakoplova Ryanaira.

– Nije bilo nikakve panike, jer nije bilo razloga za to. Malo smo se zatresli kada nas je okrznuo drugi zrakoplov. Sve je bilo OK , rekla je jedna starija Irkinja.

Njezin mladi sunarodnjak nasmijao se kada je ugledao novinare. Kaže da se nije prepao ni u jednom trenutku.

– Bila je to manja kolizija dva zrakoplova . Doduše osjetili smo manju trešnju i malo nas je poguralo. Ništa strašno. Mirno smo čekali pola sata da nas prebace u drugi zrakoplov, rekao je mladi Irac koji je u Zadar doputovao na odmor.

"Nije mi bilo svejedno"

- Jako je udarilo, baš je zatreslo . Naravno da mi nakon svih događaja oko aviona i kopilota koji ga je srušio nije bilo svejedno, al na kraju se nije dogodilo gotovo ništa - rekao je jedan od domaćih putnika iz zrakoplova kompanije Ryanair nakon slijetanja u zadarsku zračnu luku za Večernji list .

Dva aviona te tvrtke u srijedu ujutro okrznula su se u zračnoj luci u Dublinu. Jedan je trebao poletjeti za Hrvatsku , a drugi za Škotsku. Nitko nije ozlijeđen , a svi putnici premješteni su u druge avione.

– Jedan je avion skretao i udario u rep drugi. Čekali smo dva sata premještaj i let. Glavno da je sve dobro. Trebali smo sletjeti u 11 , a došli smo oko 13 – rekao je Muhamed Mujanović iz BiH.

Udarac je bio jak , ali nije to ništa ozbiljno. Osjetili smo udarac odozdo. Stigli smo i sad se želimo odmoriti u Hrvatskoj – ispričali su svoje doživljaje putnici iz Dublina.

Kasnili više od dva sata

Drugi putnici su ispričali da im je let bio ugodan i da ni na tren nisu razmišljali o tragediji njemačkoga zrakoplova u francuskim Alpama . U Zadar su sletjeli s više od dva sata zakašnjenja i to ih je više zabrinulo od samog incidenta na aerodromu u Dublinu.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message