Obavijesti

News

Komentari 112

'Radim u centru ispred kojeg se utrkuju i divljaju. Pa to je kao divlji zapad. Rade što god hoće'

'Radim u centru ispred kojeg se utrkuju i divljaju. Pa to je kao divlji zapad. Rade što god hoće'
25

Pričali smo s čovjekom koji radi u Supernovi. Kaže nam kako su utrke i driftanje tamo skoro svaki vikend. Nakon radnog vremena ne može do automobila: 'Sve su okupirali, to je kao divlji zapad!'

VIDEO

Gotovo svaki vikend je tako, prvo su se skupljali u garaži dolje, to je užas kao u filmovima, driftanje, jurenje, okreću se, pale gume, i onda utrke i to iz podzemne garaže prema van, gdje je nepregledno i ne znaš hoćeš li u toj brzini izletjeti na, ispričao nam je mladić koji radi u Supernovi, trgovačkom centru u Buzinu gdje je u petak na parkiralištu mladić u Mercedesu pokosio ljude.

POGLEDAJTE VIDEO: Strašna nesreća u Buzinu

Pokretanje videa...

buzin nesreća freze frame ali se čuje sve kasnije 00:05

Stravične ozljede mladića kojeg je pokosio

U nesreći je teško ozlijeđeno troje, jednom mladiću bore se za život. Ima prijelome ruke, noge, rebara, unutarnje ozljede... Lakše je ozlijeđeno još dvoje. Mladić koji je vozio ima 23 godine i u policiji je.

Okreće se, daje gas i gubi kontrolu

Na snimkama koje smo dobili, a koje nismo do kraja objavili jer su uznemirujuće, vidi se kako Mercedes od preko 500 konja naglo ubrzava na parkiralištu kod McDonald'sa. Ide prema trgovačkom centru Supernova i okreće se. Gubi kontrolu i zabija se u ljude.

Ovo je vozač koji je pokosio ljude. Sjedio je u šoku. Kasnije je izašao i primio se za glavu...
Ovo je vozač koji je pokosio ljude. Sjedio je u šoku. Kasnije je izašao i primio se za glavu...

Snimka užasa iz Buzina

Kako nam priča zaposlenik Supernove, to nije ništa novo.

- Driftanje i jurcanje... to je stalno ovdje. Samo smo čekali da se dogodi tragedija. Znala je doći i policija, ali se to uvijek nekako pročuje te bi svi pobjegli prije njihova dolaska - rekao nam je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

snimka bez sudara gdje se vidi mercedes 00:22

Kaže kako nakon radnog vremena u petak i za vikend jedva dođe do automobila.

- Doslovono okupiraju sve i ne možeš doći do auta. Kao na divljem zapadu. Rade što hoće - dodaje.

Uprava Supernova Grupe priopćila je u subotu da sinoćnje okupljanje na njihovom parkiralištu, u kojemu je ozlijeđeno petero osoba, nije bilo prijavljeno upravi, ističu da su njihove sigurnosne službe takva okupljanja odmah prijavljivala policiji, što su napravili i sinoć. 

“U slučaju bilo kakvog službeno nenajavljenog okupljanja u blizini naših centara naša služba sigurnosti automatski kontaktira policiju, a što je učinjeno i ovaj put”, istaknuli su iz Supernove za Hinu.

Poručili su da im je od iznimne važnosti sigurnost svih posjetitelja i djelatnika te da će na ovu konkretnu temu, nastaviti surađivati s nadležnim službama i policijom. 

Oštro su osudili ovakva i sva slična neodgovorna ponašanja te su apelirali na sve  da odgovornošću u prometu štite živote sebe i drugih. 

“Oporavak i zdravlje stradalih sada nam svima treba biti na prvom mjestu”, dodali su. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 112
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

VIDEO Skupocjenim BMW-om troje mladih sletjelo s ceste u Zagrebu: 'Odletjela je guma'
KAOS U ZAGREBU

VIDEO Skupocjenim BMW-om troje mladih sletjelo s ceste u Zagrebu: 'Odletjela je guma'

ZAGREB - Više mladih sudjelovalo je u lakšoj prometnoj nesreći sa skupocjenim BMW-om M2 oko 18:30 sati na Zagrebačkoj aveniji. Kako javlja naša čitateljica, vozač je nakon nesreće skinuo registrarske oznake na kojima piše 'ZG WANTED', a dodaje i da mu je odletjela desna stražnja guma. "Ugrozio je ostale sudionike u prometu u skupocjenom autu", kaže nam. Iz policije su nam potvrdili kako imaju informacija o nesreći, te kako nema ozlijeđenih osoba nego je nastala materijalna šteta.
'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...